ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Μαΐου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας στα Ιωάννινα.

Κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας και του Εργαστηρίου Φαρμακολογίας του Τμήματος Ιατρικής, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας, θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο «Grand Serai» από 25 έως 27 Μαΐου 2018.
Κατά τη διάρκεια αυτής της Επιστημονικής Εκδήλωσης, κορυφαίοι φαρμακολόγοι με ...
παγκόσμια ακτινοβολία, θα παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εργασίες σε θέματα καθημερινής ορθής πρακτικής και επερχόμενης καινοτομίας στον τομέα του φαρμάκου.

Καινοτόμα φάρμακα έχουν βοηθήσει στην αντιμετώπιση ανθιστάμενων νοσημάτων στη συμβατική φαρμακοθεραπεία, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.
Η πρόσβαση σε καινοτόμα φάρμακα έχει αυξήσει το προσδόκιμο ζωής των ασθενών στην Ελλάδα κατά σχεδόν ένα έτος και έχει οδηγήσει σε μείωση των συνολικών ημερών νοσηλείας κατά 2,6 εκατομμύρια ημέρες ετησίως. Βασική επιδίωξη της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας, είναι να λειτουργεί ως μέσο άμεσης επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης των επιστημόνων, που δραστηριοποιούνται ερευνητικά και εκπαιδευτικά στον τομέα της Φαρμακολογίας.

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας, στοχεύει στην ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για τις εξελίξεις στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης νέων φαρμάκων και στην ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επιστημόνων πάνω σε καίρια ζητήματα, που αφορούν στη φαρμακολογία σε επίπεδο έρευνας και εκπαίδευσης.
Στόχος είναι επίσης, να διαφανούν οι μελλοντικοί στόχοι ανάπτυξης της φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα και να σκιαγραφηθεί ο ρόλος του φαρμακολόγου σε αυτό το πλαίσιο.
Τις εργασίες του Συνεδρίου-θεσμού της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας, αναμένεται να παρακολουθήσει σημαντικός αριθμός συνέδρων από όλη την Ελλάδα. Κορυφαίοι επιστήμονες, θα αναπτύξουν στην «καρδιά» της Ηπείρου, θέματα αιχμής στην έρευνα και καινοτομία γύρω από το φάρμακο.

Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και ώρα 19:30, κατά τη διάρκεια της οποίας θα λάβει χώρα τιμητική εκδήλωση για τον Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Μάριο Μαρσέλο.
 Ο τιμώμενος θα πραγματοποιήσει ομιλία, με θέμα: «Τα Φάρμακα στην Αρχαία Ελλάδα - Στάδια Ανάπτυξης της Δυτικής Ιατρικής Σκέψης».

Η τιμητική εκδήλωση, είναι ανοιχτή για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Οργανωτικό Συντονιστικό Γραφείο: ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΕ/CONFERRE SA
Διεύθυνση: Λεωφ. Σταύρου Νιάρχου, Περιοχή Μάρες
45500, Πεδινή, Ιωάννινα, Τηλέφωνο: +30 26510 68610, Φαξ: +30 26510 68611,
E-mail: info@conferre.gr, Website: conferre.gr

H σελίδα του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας: pharmacologycongress2018.gr
Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας στο facebook
Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας στο twitter


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/21/2018 12:41:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας στα Ιωάννινα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες