ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Μαΐου 2018
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Το μίσος των Αλβανών για την Ήπειρο.

Οι αλυτρωτικές απαιτήσεις του Έντι Ράμα… 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου*.
Η Ήπειρος και ειδικότερα η Κόνιτσα και τα Ιωάννινα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην φασιστική εισβολή της Ιταλίας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και της νίκης του Στρατού μας κατά του φασιστικού Άξονα! Όμως, γνώρισαν τη θηριωδία των Γερμανών ναζιστών θρηνώντας πολλά θύματα το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 1943!

Μέσα σε λίγους μήνες είχαμε ολοκαυτώματα στο..
Κομμένο της Άρτας, στην Παραμυθιά της Θεσπρωτίας, στη Μουσιωτίτσα και τους Λιγκιάδες των Ιωαννίνων!
Όπου αναδείχτηκε η δολοφονική δράση της γερμανικής μεραρχίας Εντελβάις που κατέκαψε τα παραπάνω χωριά, αιματοκυλίζοντας τον άμαχο πληθυσμό τους!

Βιάζοντας και στη συνέχεια δολοφονώντας γυναίκες και παιδιά!
Όσοι γλύτωσαν από το βόλι τους εστάλησαν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως!
Οι υπάνθρωποι Γερμανοί σε αυτές τις θηριωδίες τους είχαν συμμάχους τους Αλβανόφωνους κατοίκους της Θεσπρωτίας τους επονομαζόμενους Τσάμηδες!

Αυτούς που χρησιμοποιεί στις ημέρες μας ο σημερινός – ανθέλληνας – Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα στο αλυτρωτικό του σχέδιο περί υπάρξεως Τσάμικου και Τσαμουριάς!

Μη αποδεχόμενος την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου του 1914 και των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας αυτής! Ως άλλος διοικητής της μεραρχίας Εντελβάις, έχει βάλει σκοπό να εξαφανίσει το ελληνικό στοιχείο από την ελληνική Βόρειο Ήπειρο!

Ωστόσο, η τακτική αυτή δεν εκφράζει μόνο το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας, του οποίου ηγείται ο Έντι Ράμα, αλλά εκφράζει και όλα τα άλλα αλβανικά κόμματα!

Και δυστυχώς οι ελληνικές κυβερνήσεις διαχρονικά, αντί να τους δείχνουν την οδό της πυγμής, προσπαθούν να συνδιαλλαγούν μαζί τους! Όταν εκ προοιμίου είναι αρνητικοί οι Αλβανοί!

Μια ιστορική προσπάθεια…
Για το ολοκαύτωμα των θρυλικών Λιγκιάδων, το επονομαζόμενο “Μπαλκόνι των Ιωαννίνων”, ένας Γερμανός – υπάρχουν και οι εξαιρέσεις – ιστορικός μαγνητοφώνησε τις μαρτυρίες επιζώντων, διερευνώντας ταυτόχρονα τα γερμανικά ιστορικά αρχεία, προκειμένου να παρουσιάσει τα εγκλήματα των ναζιστών!

Στην ταινία αυτή που χρηματοδοτήθηκε από το Ελληνογερμανικό Ταμείο με τον τίτλο “Μνήμες Κατοχής”, ακούν οι νεότεροι τις φωνές των προγόνων τους, που περιγράφουν τα λυσσαλέα εγκλήματα των Γερμανών.

Οι πανέμορφοι Λιγκιάδες βρίσκονται στη δυτική πλαγιά του όρους Μιτσικέλι και είναι χτισμένες σε υψόμετρο 940 μέτρων. Είναι το πιο κοντινό χωριό στην πόλη των Ιωαννίνων και απέχει μόλις 12 χλμ. Η θέα είναι καταπληκτική αφού βλέπει ο επισκέπτης το νησάκι της λίμνης που περικλείεται από τα νερά της, καθώς επίσης έχει και μια πανοραμική άποψη όλης της υπέροχης πόλεως των Ιωαννίνων!

Οι Αλβανοί κρύβουν στην Ήπειρο βαρύτατο οπλισμό…
Επανερχόμενος στο αλυτρωτικό σχέδιο όλων των αλβανικών κυβερνήσεων για το σύνολο της Ηπειρωτικής γης, να θυμίσω για άλλη μια φορά, πως περνάει μέσα από το έγκλημα! Είτε αυτό λέγεται διακίνηση σκληρών ναρκωτικών ουσιών, είτε λέγεται διακίνηση και αποθήκευση βαρύτατου οπλισμού!

Βέβαια, η ΕΛ.ΑΣ πιστεύουμε ότι κάνει άριστα τη δουλειά της, αλλά νομίζουμε πως δεν αρκεί μόνη της! Αφού, πέραν των καταγεγραμμένων περιστατικών που θα σας αναφέρουμε παρακάτω, πόσα άλλα μπορεί να διέφυγαν της σύλληψης των έμπειρων Οργάνων της;

Ενημερωνόμαστε λοιπόν, πως βαρύ οπλισμό μετέφερε προχθές ένας 30χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης! Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο συλληφθείς ζει στο Μπεράτι της Αλβανίας! Μετέφερε και είχε κρύψει 3 Καλάζνικοφ, 3 γεμιστήρες και 42 φυσίγγια!

Κατά το παρελθόν η ΕΛ.ΑΣ έχει κατασχέσει πολύ μεγαλύτερες ποσότητες οπλισμού που μεταφέρονταν από Αλβανούς διά μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου! Όμως, πόσες άλλες περιπτώσεις είναι λογικό να έχουν διαφύγει από τις διωκτικές Αρχές της Πατρίδος μας; Και πότε αυτός ο οπλισμός θα χρησιμοποιηθεί εναντίον της και εναντίον των Ελλήνων;

Έχουν φλομώσει την Ελλάδα στα ναρκωτικά…
Προ ημερών επίσης, για πολλοστή φορά, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, κύκλωμα διακίνησης μεγάλης ποσότητας κάνναβης και κοκαΐνης που προορισμό είχαν τα Ιωάννινα, την Ρόδο και την Αττική! Συνελήφθησαν συνολικά δέκα (10) άτομα μεταξύ των οποίων ήταν τέσσερεις Αλβανοί!

Επίσης, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής εξαρθρώθηκε κύκλωμα εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών από την Αλβανία με Αλβανούς διακινητές!

Που σκοπό είχαν τη νόθευση της ηρωίνης προκειμένου να έχουν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος, αλλά και ακόμη πιο εγκληματικά αποτελέσματα για τους Έλληνες χρήστες!

Ωστόσο, οι Αλβανοί κακοποιοί πέραν των παραπάνω εγκληματικών τους ενεργειών, πρόσφατα μας παρουσίασαν και μια άλλη πτυχή του σατανικού τους μυαλού!

Θησαυρίζουν στις πλάτες μας…
Όταν αποκαλύφθηκε πως κλέβουν πανάκριβο φαρμακευτικό βότανο στα Γιάννινα!

Το φαρμακευτικό βότανο Primoula Veris φθάνει το κιλό να πωλείται στις 50 χιλιάδες ευρώ! Βρίσκεται σε δασικές περιοχές και σε υψηλό υψόμετρο.
Εξάγεται δε, στην Ευρώπη και ειδικότερα στη Γερμανία, αφού οι Αλβανοί έχουν με τη Γερμανία μια ιδιαίτερη σχέση! Αυτό το βότανο έχει ιδιαίτερες ευεργετικές ιδιότητες για το νευρικό και το καρδιακό σύστημα! Ενώ λοιπόν είχαν διαπιστωθεί κλοπές του βοτάνου από ελληνικές περιοχές, το τελευταίο χρόνο τα κρούσματα ασκήθηκαν!

Στο πρόσφατο κρούσμα συνελήφθησαν δυο Αλβανοί από αστυνομικούς στα Ιωάννινα! Έτσι, οι Αλβανοί θησαυρίζουν από αυτά τα βότανα! Και να σκεφτούμε, ότι η Αλβανία κατέχει το 5% αυτής της εξαγωγής σε όλη την Ευρώπη και η Ελλάδα μόλις το 0,1%.

Εάν αυτό δεν είναι ακόμη μια απόδειξη της δυσλειτουργίας της ελληνικής Πολιτείας, τότε πώς αλλιώς μπορεί να ονομαστεί;

Γιατί του επιτρέπουμε να είναι τόσο προκλητικός;
Άλλωστε, όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα ο ανθέλληνας Έντι Ράμα να δηλητηριάζει την ελληνική κοινωνία, να έχει γεμίσει πολλές “κρυψώνες” με βαρύτατο οπλισμό ανά την ελληνική Επικράτεια, αλλά ειδικότερα την Ήπειρο και ακόμη ειδικότερα την Θεσπρωτία και τελευταία να γεμίζει τις τράπεζές του με ευρώ από φαρμακευτικό προϊόν της Ελλάδος!

Χωρίς να του διαφεύγει, πως όλα γίνονται για τις παράνομες απαιτήσεις του σε διεκδίκηση ελληνικών εδαφών!
Με κάθε ευκαιρία, δεν ξεχνά να επαναφέρει το ζήτημα των δικαιωμάτων των Αλβανών που ζούσαν στον Πόλεμο στην Θεσπρωτία!
Όταν εμείς του δίνουμε το δικαίωμα να μας πετά κατά μούτρα τις αλυτρωτικές και ανιστόρητες απαιτήσεις του!

Όπως πρόσφατα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Τα Νέα” δήλωσε προκλητικά:
«Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι οποιοσδήποτε νουνεχής άνθρωπος θα διαφωνήσει με τη θέση ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν και να επισκεφθούν την Ελλάδα ή ότι αυτοί και τα παιδιά τους πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περιουσιακά δικαιώματα δια της δικαστικής οδού όπως κανονικά μπορεί κάθε ευρωπαίος πολίτης»!

Δηλαδή, «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι»!

Αλλά, τι τα θέλετε τι τα γυρεύετε, έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες για την Πατρίδα, όταν τη διοικούν απάτριδες, άνευροι, άτολμοι και οσφυοκάμπτες πολιτικοί!!
* Παναγιώτης Αποστόλου 
 Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής της “Ελλήνων Πολιτείας” – Αρθρογράφος 
egerssi@otenet.gr 
ΕΓΕΡΣΙΣBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 5/23/2018 12:56:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , , , .

0 σχόλια for "Το μίσος των Αλβανών για την Ήπειρο. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες