ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Μαΐου 2018
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα πλοκάμια της.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος. 
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ως πολιτικό και στρατιωτικό σκέλος του ευρύτερου σχεδίου, που ονομάζεται Νέα Εποχή, περιλαμβάνει ορισμένες επιτροπές και οργανώσεις μέσω των οποίων λαμβάνονται οι αποφάσεις που στην πορεία εφαρμόζονται από τις κυβερνήσεις των χωρών.

Αυτές είναι:
1) Η NSA (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ): Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ). ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ «ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

2) ΤΟ ΝΑΤΟ: ΑΡΧΙΚΑ, ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ». ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΗΓΕΤΕΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΗΘΙΚΟΦΑΝΗ ΜΑΝΔΥΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

3) Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤ. ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 32 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 3 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ (ΗΠΑ, ΕΕ, ΙΑΠΩΝΙΑΣ). ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΒΟΗΘΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΔΡΑ ΩΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ.

4) ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ (΄Η ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ) CFR: ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1946, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 1400 ΜΕΛΗ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ CIA. ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, ΣΟΡΟΣ Κ.Α. ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.

5) Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΚ: ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ ΣΕ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ.
ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΚΥΚΛΟΥΣ:
α) Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ, ΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΄Η ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ.
β) Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (STEERING COMMITEE) ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 35 ATOMA, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ TO 90% TΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.
γ) Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (ADVISORY COMMITEE) ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 10 ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

6) ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ: ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ NSA. ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

7) ΙΔΡΥΜΑ HERITAGE: ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ (Π.Χ. ΒΛ. ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ).

8) ΤΖΕΙΘΑΜ ΧΑΟΥΖ: ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

9) I.S.C.: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ NSA.

10) CIA (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ), DIA (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΜΥΝΑΣ): ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ NSA.

11) GCHQ: Η ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΗ NSA.

12) ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ / ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ- ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΟΙ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ. Η ΝΤΠ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΩΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΙΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΑΨΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.
ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ (ΒΛ.ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ), ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ;
ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΝΤΠ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ, ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ, ΩΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ. ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ (ΧΟΛΙ ΓΟΥΝΤ = ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ) ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΗΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΔΩΛΑ. ΓΕΝΙΚΑ, Η ΝΤΠ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΦΩΤΗ ΛΑΥΡΙΩΤΗ: » ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;»

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Υ.Γ. Οι πολιτικοί της Σιωνιστικής Δύσης (Εύρώπη+Η.Π.Α.), είναι υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Οι Γερμανοί της Μέρκελ, είναι υπάλληλοι της Ν.Τ.Π. ή Νέας Εποχής. Ο ΜΑΚΡΟΝ της Γαλλίας είναι υπάλληλος του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Όλοι οι Βασιλικοί Οίκοι της Ε.Ε. & Αγγλίας, είναι υπό τις διαταγές του Κοσμοκράτορα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι πολιτικοί της Ελλάδος, - όλων των παρατάξεων - είναι δούλοι των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η Ν.Τ.Π. ή N.W.O. έβαλε το Σουλτάνο ΕΡΝΤΟΓΑΝ να γαβγίζει κατά της Ελλάδος, για μας πάρουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες τα Πετρέλαια και το Φυσικό Αέριο. Οι πολιτικοί της Ελλάδος, και της Ε.Ε. , είναι απόφοιτοι της Σχολής του Σικάγου..............

Ήδη ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ πήρε το χρυσό της Μακεδονίας!!! (Βλέπε τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ)

Επιμέλεια Κυκλοφορίας & Δημοσιεύσεων
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & ΓεωπολιτικήςΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 5/07/2018 07:09:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα πλοκάμια της. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες