ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Μαΐου 2018
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Η παγκόσμια Σιωνιστική χούντα και η Μακεδονία.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος*.
Τέσσερα είναι τα τοξικά δηλητήρια στο σώμα της Ελλάδος.
1. Η Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση. (Ε.Ε.)
2. Το Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ.
3. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.)- Κοσμοκράτορες.
4. Οι προδότες & δούλοι πολιτικοί μας.

Ανάλυση:
Ε.Ε.
Η Σιωνιστική Ε.Ε. είναι οικονομικό φέουδο της...
Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-ΧΟΥΝΤΑΣ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, με υπηρέτη και δούλο τη Γερμανία της ΜΕΡΚΕΛ.
Όπως ο ΧΙΤΛΕΡ ήταν τοπάρχης των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης, και έκανε το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο κατ’ εντολήν των τότε Κοσμοκρατόρων, έτσι και η ΜΕΡΚΕΛ σήμερα, λειτουργεί υπό τις διαταγές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και οι άλλοι Ευρωπαίοι Σιωνιστές πολιτικοί την ακολουθούν.
Η Γερμανία οικονομικά θα είχε καταρρεύσει.
Η Κεντρική Τράπεζα η Ντόϋτσε BANK, είναι υπό πτώχευσην, και την στηρίζουν οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Η BUNDESBANKείναι ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Η Γερμανία δεν έχει εξοπλισμούς.
Το ΝΑΤΟ πληρώνει για την ασφάλειά της.
 Εμείς τα κορόϊδα μέλη του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ πληρώνουμε, και η Γερμανία αποφεύγει τα εξοπλιστικά έξοδα.
Η Γερμανία αιματοκύλισε την Ευρώπη, και εμείς οι αφελείς Ευρωπαίοι πληρώνουμε για την ασφάλειά της, κατ’ έντολήν των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Η Ε.Ε. αποπνέει χρεοκοπία. (βλέπε Ιταλία, κ.λ.π.).
Γιαυτό έφυγε η Αγγλία. (BREXIT).
Οι Γαλλικές και Ιταλικές τράπεζες είναι ήδη πτωχευμένες. Τις άλλες Τράπεζες της Ε.Ε. τις «κρατάει» εν ζωή, ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Η χρεοκοπία της Ελλάδος έγινε για να σωθούν οι Γαλλικές Τράπεζες, ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Το νόμισμα της Ε.Ε. (Ευρώ) είναι πολύ ακριβό, για να το αντέξουν οι Ευρωπαϊκές χώρες, ιδίως οι χώρες της πρώην ΕΣΣΔ. Η Ελλάς σήμερα υφίσταται τα πάνδεινα από τη Σιωνιστική Ε.Ε. (Μνημόνια, Αξιολογήσεις, Ταπεινώσεις, Εθνική Κυριαρχία, Δρακουλέσκου), κατά διαταγήν των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων δανειστών.

Τα οικονομικά γεγονότα, σας είναι ήδη γνωστά και δεν χρειάζονται ανάλυση. Σιωνιστές Κοσμοκράτορες=Παγκόσμια Οικονομική ΧΟΥΝΤΑ. Η Παγκόσμια Σιωνιστική ΧΟΥΝΤΑ των Κοσμοκρατόρων, θέλει να δώσει το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια, και οι Μ@λ@κες πολιτικοί μας δέχονται.
Σχεδιάζουν να αρπάξουν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, δίδοντας το όνομα στα Σκόπια. Προς τούτοις φτωχοποιούν τον Ελληνικό Λαό, για να μην έχει καμία αντίδραση. Οι Μ@λ@κες πολιτικοί μας είναι υπηρέτες και δούλοι αυτών. ΝΑΤΟ
Το ΝΑΤΟ είναι υπό τις διαταγές της Ν.Τ.Π. ή Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Κοσμοκράτορα Επικυρίαρχου του Πλανήτη, Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Το ΝΑΤΟ ήλθε στο Αιγαίο για να διχοτομήσει αυτό, και να βγάλει τους Σκοπιανούς στο Θερμαϊκό, εφαρμόζοντας τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια της Παγκόσμιας  Σιωνιστικής Δικτατορίας του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Ο εκάστοτε πρόεδρος των Η.Π.Α. εκτελεί εντολές του πραγματικού Πλανητάρχη προέδρου της Παγκόσμιας ΧΟΥΝΤΑΣ. Τους λέμε Παγκόσμια ΧΟΥΝΤΑ, διότι μόνοι τους κατέλαβαν την Παγκόσμιο Εξουσία, λόγω του πλούτου που συγκέντρωσαν.

Το ΝΑΤΟ σε περίπτωση Ελληνο-Τουρκικού πολέμου, θα «κάνει τη πάπια», θα βοηθήσει στρατιωτικά τη Τουρκία, ώστε να επιτύχει τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής ΧΟΥΝΤΑΣ. Η Τουρκία δουλεύει για τη Παγκόσμια Σιωνιστική ΧΟΥΝΤΑ. Το Ισραήλ θα κάνει ότι του πεί η Παγκόσμια Σιωνιστική ΧΟΥΝΤΑ. Το εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ αποβλέπει σε διαμελισμό της Ελλάδος, για να αρπάξουν οι Κοσμοκράτορες τα Πετρέλαια.

Όσοι Ευρωπαίοι πολιτικοί αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία, είναι υπό τον απόλυτον έλεγχο της Παγκόσμιας ΧΟΥΝΤΑΣ. Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ είναι πιόνι και ανδρείκελο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Πληρώνουμε το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ για προστασία. Τόσο μυαλό εχουν οι Μ@λακες πολιτικοί μας, υπόδουλοι των Κοσμοκρατόρων της Παγκόσμιας Χούντας, ή Ν.Τ.Π. Οι ΤΣΙΠΡΑΣ & ΚΥΡΙΑΚΟΣ είναι δούλοι των Κοσμοκρατόρων, και ο αφελής Λαός τους ψηφίζει!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ διαπραγματεύεται το όνομα της Μακεδονίας, με το δόλιο χρέος. Του υποσχέθηκαν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ότι εάν δώσει το όνομα, θα ελαφρύνουν το χρέος. Μόνον ο αφελής & επιπόλαιος ΤΣΙΠΡΑΣ τους πιστεύει. Οι εφιάλτες πολιτικοί μας είναι πίονια & μαριονέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Χούντας.

 Η ΡΩΣΙΑ κατέφυγε στη Τουρκία, υποσχόμενη τους S-400 για να έχει πρόσβαση στο Αιγαίο, αφού εμείς δεν θέλαμε. Σε περίπτωση συρράξεως με την Τουρκία, θα έχουμε απέναντί μας τρείς εχθρούς.
1.- Το ΝΑΤΟ
2.-Την ΤΟΥΡΚΙΑ, με Σκοπιανούς & Αλβανούς.
3.-Την Παγκόσμιο Σιωνιστική ΧΟΥΝΤΑ των Κοσμοκρατόρων.

Πως θα τα βγάλουμε πέρα;
Σε περίπτωση που το Αιγαίο καταστεί Νατοϊκή λίμνη, τότε η ΡΩΣΙΑ θα εγκλωβιστεί στο Βορρά. Αυτό το ξέρουν οι Ρώσοι, και αντιδρούν, εξοπλίζοντας τους Τούρκους, αφού εμείς δεν θέλαμε. Προτιμήσαμε το εχθρικό ΝΑΤΟ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Αυτό παθαίνει μιά χώρα όταν οι πολιτικοί της είναι Μ@λ@κες και Σιωνο-Μασόνοι!

Τι περιμένουμε; να ακρωτηριασθεί η πατρίδα μας, για να αντιδράσουμε;
Αυτό το εφιαλτικό ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο πρέπει να φύγει, πριν προλάβουν το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ & Παγκόσμια Σιων. ΧΟΥΝΤΑ, να διαμελίσουν την Ελλάδα!
Φέρνουν λαθρομετανάστες για να εποικίσουν και επανδρώσουν τα νησιά του Αιγαίου. Οι λαθρομετανάστες είναι οι νέοι πολεμιστές του ISIS, μαζί με γυναικόπαιδα..

Στη περίπτωση «ilinden» ο ΤΣΙΠΡΑΣ απεδείχθη πολύ μικρός, αφελής & επιπόλαιος να χειρισθεί Εθνικά θέματα. Στο τέλος θα δώσει το όνομα υπό μορφήν ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Αυτό λέγεται, «υποχώρηση των ηττημένων»!!! Αυτή είναι η αξία του ΤΣΙΠΡΑ!!! Τα ΜΜΕ γράφουν, «Έδειραν τον Μπουτάρη». Όλοι οι προδότες της πατρίδος, οι Ανθέλληνες, οι δοσίλογοι, αξίζουν παραδειγματική τιμωρία. Ο Μπουτάρης είναι Τουρκο-Εβραίος, το λέει και το όνομα ΜΠΟΥΤΑΡ.
 Ο Τσίπρας είναι ο εφιάλτης του Ελληνισμού. Ο Τσίπρας σαν μελετητής των γεγονότων του 1949 σκέφθηκε να εκδικηθεί τον Ελληνικό Εθνικό Στρατό στην περίπτωση της Μακεδονίας. Γιαυτό δέχθηκε το «ILINDEN».

Ο Μπουτάρης είναι μαζί με τον Αλέξη, που δίνει το όνομα της ιστορικής Μακεδονίας, δίδοντας το όνομα δίνουν Ελληνικά εδάφη!
Τόσο μειοδότες είναι!
Οι Τσίπρας & Μπουτάρης & ΣΙΑ , είναι άξια τέκνα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!
Γιαυτό απέκρυψαν την ΑΜΦΙΠΟΛΗ & ΒΕΡΓΙΝΑ!

Άσχημα νέα από τις ΗΠΑ για το Σκοπιανό: Θέλουν να κλείσουν άρον-άρον το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.-
Ωμή παρέμβαση στις διαπραγματεύσεις, αδιαφορώντας για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος. Ο Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α. θα του άρεσε μια επαρχία του Μεξικού, να πάρει το όνομα μιάς πολιτείας των Η.Π.Α.;
Ο ZAEFέβαλε στο τραπέζι το ΙΛΙΝΤΕΝ για να επιτύχει το ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. TΟ ΙΛΙΝΤΕΝ εκφράζει τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη!
Και ο κουτός μειοδότης Τσίπρας το απεδέχθη.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
 Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 5/23/2018 11:32:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η παγκόσμια Σιωνιστική χούντα και η Μακεδονία. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες