ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Μαΐου 2018
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Οι συντάξεις των Ελλήνων.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος. 
Ο Πάτερ Αβραάμ  (Εβραίος Πατριάρχης) είπε, «Ά δε ητοίμασας τίνι έσται»;

Υπενθυμίζομεν στο Κοσμοκράτορα Ρότσιλντ την νεκρώσιμη ακολουθία, η οποία λέγει, «Άρα τις εστι, Βασιλεύς ή στρατιώτης, πλούσιος ή πένης, δίκαιος ή αμαρτωλός».
Και αλλού λέγει, «Οι τα αγαθά ποιήσαντες εις ανάστασιν ζωής, οι δε τα φαύλα πράξαντες εις ανάστασιν κρίσεως». Και αλλού λέει, «Μία ροπή, μία πνοή, και ταύτα πάντα θάνατος διαδέχεται».

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλει τις Συντάξεις των Ελλήνων γερόντων, ενώ έχει περιουσία 500 τρις ευρώ.........
Τις συντάξεις των Ελλήνων τις χρειάζεται για να χρηματοδοτεί τους ISIS, τις Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο., και άλλες τρομοκρατικές ομάδες ή οργανώσεις.

Διάβασε « ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ», και θα καταλάβεις!
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι Παμφάγα ΖΩΑ
Το αστείο είναι ότι τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ονομάζουμε «ΘΕΣΜΟΥΣ» από υποτέλεια και δουλικότητα των πολιτικών. Στην Σιωνιστική Ε.Ε. τους λένε INSTITUTIONS.

Οι πολιτικοί μας υπογράφουν (κατά σειρά) ΜΝΗΜΟΝΙΑ στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Σκλαβώνουν έτσι την Ελλάδα & τους Έλληνες!
Τόσο Μ@Λ@ΚΕΣ & ΔΟΥΛΟΥΣ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ Πολιτικούς έχουμε.
Κανονικά έπρεπε να κάνουν ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ διότι το ΧΡΕΟΣ είναι πλαστό, αφού ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ (δανειστής), έχει περιουσία 500 τρις ευρώ σε χρυσό!
Τη περιουσία του έκανε από τα κατά τόπους Χρηματιστήρια, όπου εμείς οι αφελείς έχασαν, και κέρδισε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κατεβάζοντας τη τιμή των μετοχών στο ΝΑΔΙΡ.

Τα έσοδα της Ελλάδος πάνε όλα στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Εμείς οι Έλληνες χρειαζόμαστε για να ξεχρεώσουμε 330 δις ευρώ, και δεν μας επιτρέπει να διαγράψουμε το πλαστό ΧΡΕΟΣ .
Μπροστά στα 500 τρίς ευρώ του Εβραίου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, το χρέος της Ελλάδος είναι «Σταγών εν τω Ωκεανώ». Ο Εβραίος Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ , τρέφει μίσος κατά των Ελλήνων, (λόγω ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ), αφού είμαστε η μόνη χώρα που καταπιέζει τόσο, (Μνημόνια & Τούρκους), ενώ έχει περιουσία 500 τρις ευρώ, σε ΧΡΥΣΟ, που τον πήρε από την Ελλάδα (Χαλκιδική), και από τα άλλα κράτη της Γης.
 Ενώ συνεχίζει να κλέβει το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής, δεν μας επιτρέπει να εκμεταλλευθούμε τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ της Ελληνικής Α.Ο.Ζ.!
Βάζει τους Τούρκους να κάνουν το χωροφύλακα!

Οι Σιωνιστές δανειστές επιχειρούν γενοκτονία κατά των Ελλήνων, με τη βοήθεια των Σιωνιστών στελεχών της Ε.Ε. διορισθέντων από τους ιδίους τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες. (βλέπε Τρόϊκα, Θεσμοί, Χρεοκοπία, Μνημόνια, Τούρκοι, Σκοπιανοί , Αλβανοί, Λαθρομετανάστες, και κλοπή του Εθνικού πλούτου για 100 χρόνια).

Για το Σιωνιστή Τσίπρα, η επιθυμία του Εβραίου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι διαταγή!

Η έξοδος από τα Μνημόνια των «Θεσμών» σημαίνει είσοδος στις Αγορές του Εβραίου Κοσμοκράτορα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με ακριβό επιτόκιο, από το οποίο θα κερδίζει μόνον ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
«ΤΑ ΝΕΑ» της 5-6 Μαϊου γράφουν, «Οι Θεσμοί δένουν τη Κυβέρνηση. ΚΡΥΦΗ ΡΗΤΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. Ρήτρα-θηλιά για μη αναστροφή των μέτρων του Μνημονίου.
Η συμφωνία τελειώνει όταν αποπληρωθούν τα δάνεια».

Ο Λαός λέει, «Ζήσε Μάη μου»................
«Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα», λέει ο Λαός.
Από τους Λύκους στα λιοντάρια.
Από τον Άνα, στον Καϊάφα, λέει το Ευαγγέλιον.

ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟΝ «ΒΑΤΙΚΑΝΟ» ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
 Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 5/07/2018 06:39:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Οι συντάξεις των Ελλήνων. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες