ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Μαΐου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η προσπάθεια φίμωσης του κόμματος "Ελεύθερη Πατρίδα".

Γράφει ο Καϊκουνίδης Μιχαήλ.
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής "Ελεύθερης Πατρίδας" .
Το κόμμα εξουσίας, ή τα κόμματα που αυθαιρετούν και περιφρονούν κατάφορα την βούληση του λαού και λαμβάνουν αποφάσεις παρά την θέληση του, ή την διαστρεβλώνουν, πάντα εις βάρος του, είναι πάγια τακτική στην μεταπολιτευτική πολιτική σκηνή της χώρας μας.

Ο Ελληνικός λαός έζησε τα ψεύδη της Κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου, που πήρε την εξουσία με το σύνθημα, «λεφτά υπάρχουν» και μας έριξε στον Καιάδα του ΔΝΤ και της Ευρώπης. Ακολούθησε ο τεχνοκράτης Λουκάς Παπαδήμος, που και αυτός έφερε προς ψήφιση μνημόνιο. Ευτυχώς, ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Π. Πικραμένος, δεν είχε δυνατότητα να υπογράψει μνημόνιο, γιατί θα το έκανε και αυτός. Ακολούθησε ο Αντώνης Σαμαράς, που έσκιζε στο Ζάππειο, μέρα νύχτα τα μνημόνια και στην συνέχεια, μόλις ανέλαβε, υπέγραψε καινούργια.

Ακολούθησε ως σήμερα ο Τσίπρας, που και αυτός, με το ψεύδος ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο, με μια διάταξη, πήρε την εξουσία μαζί με τον Π. Καμμένο.
Είναι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που κρατά την χώρα δέσμια των δανειστών, διότι Τσίπρας και Καμμένος έκαναν το ψέμα επιστήμη!
Επί χρόνια ο ελληνικός λαός έχει γίνει μάρτυρας μιας σειράς ψεμάτων χωρίς τελειωμό, που μας τάιζαν και συνεχίζουν να μας ταΐζουν οι «χαρισματικοί» πρωθυπουργοί μας.

Δεκάδες ψέματα, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ακόμη και σήμερα, από τη χειρότερη μνημονιακή κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος.

Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του ανήγαγαν το ψέμα σε επιστήμη, φορτώνοντας το λαό με περισσότερα ψεύδη από όσα μπορεί να αντέξει ένας μέσος πολίτης.
Ποτέ στο παρελθόν μια ελληνική κυβέρνηση δεν έκανε ακριβώς τα αντίθετα από όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, αλλά κυρίως στις προγραμματικές της δηλώσεις που εξαγγέλλει ο εκάστοτε πρωθυπουργός, προκειμένου να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή και να ξεκινήσει την κυβερνητική του θητεία.

Εντυπωσιακά, φιλόδοξα και άκρως ενθαρρυντικά ήταν όσα υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό. Υποσχέθηκε μία Ελλάδα οικονομικά αυτοδύναμη, ανεξάρτητη και κυρίαρχη, ισότιμο εταίρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη.

Είπε ότι «έχουμε σχέδιο ρεαλιστικό, έχουμε στρατηγική διαπραγματευτική, κυρίως όμως γιατί δεν έχουμε δεσμεύσεις, παρά μονάχα μία.
Να υπηρετήσουμε το συμφέρον του λαού μας, να υπηρετήσουμε το εθνικό συμφέρον.
Η ελληνική Κυβέρνηση έχει σχέδιο έτοιμο, δεν το φτιάχνει τώρα, έχει προτάσεις, δεν τις φτιάχνει τώρα, είναι ρεαλιστικές και είναι ικανές να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο συμφωνίας αμοιβαία αποδεκτό».

Δεσμεύτηκε, ότι «η αμετάκλητη απόφαση της Κυβέρνησής μας είναι να τιμήσει και να εφαρμόσει στο σύνολό τους τις προεκλογικές προγραμματικές μας δεσμεύσεις, με πλήρη σεβασμό στη λαϊκή βούληση, όπως αυτή εκφράστηκε με την ψήφο του λαού μας στις πρόσφατες εκλογές», και συμπλήρωσε, ότι «μετά από χρόνια μνημονιακής βαρβαρότητας, ο λαός μας δεν αντέχει άλλη απογοήτευση, δεν αντέχει άλλη ματαίωση».

Υποστήριξε επίσης ότι:
«Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευθούμε την ιστορία μας. Δεν πρόκειται να διαπραγματευθούμε την περηφάνια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού. Αυτά είναι για εμάς ιερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Είμαστε σάρκα από τη σάρκα του λαού. Ερχόμαστε μέσα από τις σελίδες της ιστορίας αυτού του λαού και γι’ αυτό θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους. Είμαστε κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας. Σε αυτό το Σύνταγμα ορκιστήκαμε, αυτό το Σύνταγμα θα υπηρετήσουμε. Και θα το υπηρετήσουμε μέχρι τέλους, δικαιώνοντας τα οράματα, τις αξίες, τους αγώνες, τις θυσίες του ελληνικού λαού!».

Ο Λαός καλείται να ψηφίσει Κυβερνήσεις, να πει τη γνώμη του σε δημοψηφίσματα αλλά ανεξάρτητα από αυτό η πολιτική γραμμή παραμένει σταθερή.
Οι εκλογές δίνουν την ψευδαίσθηση της ελεύθερης επιλογής και αποτελούν την πρόφαση να καταδειχθεί ο λαός συνένοχος με τις εκάστοτε κυβερνητικές αποφάσεις.
Στην πραγματικότητα, όλες οι μνημονιακες Κυβερνήσεις υιοθέτησαν «μνημόνια», νόμους δηλαδή και τροποποιήσεις που τους δόθηκαν από το εξωτερικό, χωρίς καν να της διαβάσουν!

Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις δεν αποφασίζουν και δεν νομοθετούν, αλλά λειτουργούν ως εκτελεστικά όργανα ξένων δυνάμεων.

Η Πατρίδα μας είναι μια πτωχευμένη χώρα που δεν της ανήκει τίποτε.
Η Δημόσια και η ιδιωτική της περιουσία έχει περιέλθει σε τρίτους και πιο συγκεκριμένα στη Γερμανία.
Ως εκ τούτου, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως και τις πολιτικές εξελίξεις της Πατρίδος μας τις καθορίζει η Γερμανία!

Η Ελλάδα έχει ένα έλλειμμα στον προϋπολογισμό της και διαρκώς δανείζεται για να πληρώσει και πληρώνει τόκους επί τόκων.

Να δεχτούμε ότι οι πολιτικοί μας παίρνουν μίζες και έχουν καταχραστεί δισεκατομμύρια ευρω. Ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι διεφθαρμένοι και τεμπέληδες.
Να αποδεχθούμε ακόμη, ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού φοροδιαφεύγει στερώντας την Κυβέρνηση από έσοδα που θα της επέτρεπαν να πληρώσει τα δάνεια και τους τόκους των δανείων.
Αυτά μας είπαν ότι μας οδήγησαν εδώ.

Το αποτέλεσμα δυστυχώς ο τεράστιος λογαριασμός που έχει ήδη φορτώσει δεκάδες επιπλέον δισεκατομμύρια ευρώ στον ήδη τεράστιο λογαριασμό που μας έχουν κληροδοτήσει οι προηγούμενοι κυβερνώντες.

Έτσι οι Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια, κοιμούνται στους δρόμους, στα παγκάκια, στα γεφύρια. Έχασαν τα σπίτια τους από τις τράπεζες και έβαλαν μέσα λαθρομετανάστες, που επιδοτούνται από τα λεφτά μας, ενώ εμείς καλούμαστε να πληρώνουμε όλο και περισσότερους φόρους.

Η ανεργία έχει τσακίσει το εργατικό μας δυναμικό και οι νέοι μας ξενιτεύονται στην Ευρώπη, για μια καλύτερη ζωή.
Κόβονται συνεχώς οι μισθοί και οι συντάξεις χωρίς τέλος.
Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη βρίσκεται σε κατάσταση φθοράς και αφθαρσίας.
Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, οι αυτοκτονίες συνεχώς αυξάνονται, ελληνοποιούνται χιλιάδες λαθρομετανάστες.
Η Ορθοδοξία δέχεται συνεχώς χτυπήματα, η εθνική μας ταυτότητα εξαϋλώνεται, η παιδεία κατακερματίζεται.
Στα εθνικά θέματα πάμε από το κακό στο χειρότερο.
Παραδίδουν την Μακεδονία στα Σκόπια, το Αιγαίο διχοτομείται κατ απαίτηση των Τούρκων.

Ζούμε μια γενική ταπείνωση και παρακμή, του πιο αρχαίου και ένδοξου έθνους.

Φυσικά όλα αυτά έχουν μια γενεσιουργό αιτία, που αποκαλύπτουμε.
Η κρίση στήθηκε για να ξεπηδήσουν νέα μονοπώλια, για να μας μετατρέψουν σε σκλάβους που εξυπηρετούν την παραγωγή και να ξεφορτώνονται το άχρηστο τμήμα όταν δεν μπορεί να παράγει πια. Δηλαδή τους συνταξιούχους και τους αρρώστους.

Με απώτερο στόχο μια Πανευρωπαϊκή δικτατορία, μια Παγκόσμια Δικτατορία που ξεκινάει από την Ελλάδα.

Μπροστά σε όλα αυτά, είναι πολύ φυσικό, πολίτες που αγαπάνε την Ελλάδα και τους Έλληνες να προσπαθήσουν με κάθε Συνταγματικό τρόπο, να βάλουν ένα τέλος στο ξεπούλημα μας.

Έτσι ξεκίνησε και δημιουργήθηκε το κίνημα πολιτών «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ», που γρήγορα συγκροτήθηκε σε κόμμα.

Εδώ και δύο περίπου χρόνια, άρχισε τον αγώνα ενάντια σε κάθε ξένο και εγχώριο εξουσιαστή, με στόχο πραγματικά μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ», ένα λαϊκό, πατριωτικό κίνημα, με Ορθόδοξες καταβολές, ανέλαβε με αυταπάρνηση να προστατέψει την χώρα από την επιβουλή των ανθελληνικών Κυβερνήσεων.

Με απόλυτο συντονισμό των μελών της Διοικούσας Επιτροπής και της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς και ενεργών πολιτών, μελών της, στρέφει τα πυρά της και καυτηριάζει κάθε κυβερνητική εκτροπή.
Δεν χαϊδεύει αυτιά, δεν γίνεται συνένοχος στο εθνοκτόνο σχέδιο, δεν αποδέχεται το εθνικό μας ξεπούλημα.
Ξεκίνησε μια σειρά επαφών ανά την Ελλάδα με τους πολίτες, για να ενημερώσει τον λαό για την κατάσταση της χώρας.
Δίνει συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και τοπικά κανάλια, διότι τα πανελλαδικής εμβέλειας, κατά περίεργο τρόπο μας αγνοούν.
Άραγε τυχαία, ή με καθοδήγηση αλλότριων συμφερόντων

Καθημερινά, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο και κυρίως τα ηλεκτρονικά μέσα, με blogs και ιστοσελίδες ενημερώνει για τα κακώς κείμενα των εξουσιαστών, που έχουν μεταβάλει το πολίτευμα σε Δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα.
Στο ελεύθερο μέσο του fb, παραδόξως, μπλοκάρονται τα άτομα, μέλη, που έχουν επιφορτιστεί να ανεβάζουν αναρτήσεις για τα κακώς κείμενα της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Κυβέρνησης και όχι μόνο και μάλιστα για ολόκληρο μήνα.
Και όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και στην Ευρώπη.
Τυχαίο και αυτό?
Πολλές οι συμπτώσεις για να είναι σύμπτωση!

Λαμβάνουν χόρα, διάφορα περιστατικά που δείχνουν εμπλοκή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Στο μέλος της διοικούσας επιτροπής της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, δικηγόρο και καθηγητή ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία, Νίκο Βασιλειάδη, μετά την μήνυση που κατέθεσε στο πρόσωπο του Προέδρου της Βουλής, για την ανάρμοστη δήλωση του, ότι η Ελλάς δεν είναι κράτος Χριστιανικό, την επομένη «άγνωστοι» διέρρηξαν και έκαναν φύλο και φτερό το δικηγορικό του γραφείο.

Δεν αρέσει στο καθεστώς να έχει αντιπάλους με κότσια που στηρίζουν τον ελληνισμό και καταφεύγει σε μεθόδους τραμπούκων του υποκόσμου.
Η τρομοκρατία σε υπέρτατο βαθμό, για να μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι την «δουλειά» τους, χωρίς ενοχλητικούς περιορισμούς.

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ», με αυταπάρνηση, παρά το κλίμα τρομοκρατίας που ασκεί η κυβέρνηση, συνεχίζει ως Θουκυδίδης, κάνοντας ανατομία αυτής της πολιτικής συμπεριφοράς, καυτηριάζοντας την και βάζοντας το μαχαίρι ως το κόκαλο.

Τον τελευταίο καιρό βρισκόμαστε μπροστά σε μια συντονισμένη προσπάθεια για φίμωση της άλλης γνώμης.
Οι γκαιμπελικές μέθοδοι φίμωσης, στοχοποίησης, εξευτελισμού και εκβιασμού όποιου δεν είναι αρεστός, πρέπει να σταματήσει.

Eίναι αδιανόητο εν έτη 2018 να υπάρχουν σχέδια φίμωσης της διαφορετικής γνώμης.
Δεν είναι εδώ Σοβιέτ και ευτυχώς τα ξερονήσια και τα γκουλάγκ έχουν κλείσει προ πολλού. Καλούμε κάθε προοδευτική φωνή και δύναμη να συνταχθεί μαζί μας και να αντισταθεί στις συνεχείς προσπάθειες φίμωσης και πολιτικού μας αποκλεισμού.

Η ελευθερία, η δημοκρατία είναι αποτέλεσμα μόνιμου αγώνα, κάθε μέρα, κάθε στιγμή απέναντι σ’ αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να φιμώσουν την αλήθεια και να στερήσουν το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης από τους πολίτες και τα κόμματα.

Όπως είπε και ο Υπουργός Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης: Το μηνιαίο report με το οποίο παρακολουθούμε τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα στα social media περιέχει για το μήνα αυτό και ένα ενδιαφέρον (παραπολιτικό) στοιχείο: συνεχίζεται η μαζική δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο και αφορά φανς τηλεοπτικών σώου που ακολουθούν ταυτόχρονα πολλούς δεξιούς λογαριασμούς.

Δηλαδή το καθεστώς ετοιμάζει, επιστροφή, σε αλήστου μνήμης εποχές λογοκρισίας.
Ετοιμάζουν «νόμο – έκτρωμα» για να ελέγξουν ακόμα και τις ελεύθερες φωνές του διαδικτύου.
Χρησιμοποιούν μεθόδους απολυταρχικών καθεστώτων που παραπέμπουν σε Σταλινικές μεθόδους.
Βάλουν εναντίον των χρηστών του διαδικτύου στο facebook (κατεβάζοντας συνέχεια τα προφίλ μας), τα blogs & τοtwitter φιμώνοντας τις διαφορετικές απόψεις.

Ο κόκκινος φασισμός σε άκρατη «δημοκρατική» παράνοια.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/02/2018 11:57:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η προσπάθεια φίμωσης του κόμματος "Ελεύθερη Πατρίδα". "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες