ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Μαΐου 2018
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Απολογισμός δράσεων έτους 2017-2018 του Κυνηγετικού Συλλόγου Κόνιτσας.

Δράσεις του Συλλόγου μας κατά την περίοδο 4/2017 έως 4/2018 (με τυχαία σειρά):1) Προσφορά φωσφορίζοντος πορτοκαλί καπέλου κυνηγίου σε κάθε θεώρηση άδειας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση άμεσα ή έμμεσα ( έκτακτη εισφορά), προς αυτοπροστασία των μελών μας.2) Πολιτιστική διοργάνωση εκδήλωσης-συναπάντημα των μελών μας, των...
οικογενειών τους, και όχι μόνο. Διάθεση δώρων, προσφορές του Συλλόγου και δωροθετών, σε λαχειοφόρο αγορά.


3) Δωρεά ψηφιακού σαρωτή ( scanner) προς αναγνώριση και πιστοποίηση τσιπαρίσματος κυνηγετικών σκύλων, στο Δασαρχείο Κόνιτσας, σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 11784 και ISO 11785.

4) Τοποθέτηση κάδων περισυλλογής απορριμμάτων σε υπαίθρια σημεία συναντήσεων, προσφορά του Δήμου Κόνιτσας, για προστασία του περιβάλλοντος.5) Ίδρυση τράπεζας αίματος σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, για τα μέλη μας και όχι μόνο.6) Καθορισμός ζώνης έκτασης γης ως ζώνη εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων έπειτα από εισήγηση μας και συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες δημόσιες υπηρεσίες.7) Απαγόρευση περιορισμένου χρόνου του κυνηγίου σε έκταση πλησίον οικισμού πόλεως Κόνιτσας προς διαφύλαξη και αύξηση της πανίδας και ιδιαίτερα της ορεινής πέρδικας, και εκπόνηση μελετών και ερευνών για τον πληθυσμό των θηραμάτων, μα και την βελτίωση βιοτόπων με στόχο την προστασία και την αειφορική διαχείριση, έπειτα από εισήγηση μας και συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες δημόσιες υπηρεσίες.
8) Πραγματοποιήθηκαν καλλιέργειες και σπορές, με βίκο, σιτάρι, και κριθάρι για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών της πανίδας και εμπλουτισμό τροφής βιοτόπων.

9) Πραγματοποιήθηκε πρόγραμμα περισυλλογής και ανακύκλωσης άδειων καλύκων και φυσιγγίων προς προστασία και καθαρισμό του περιβάλλοντος, με την συμμετοχή μελών μας, ανταποδοτικού χαρακτήρα από τοπικές ιδιωτικές επιχειρήσεις με δωρεάν διάθεση σκυλοτροφής για τους συμμετέχοντες.
Συλλέχθηκαν περί τους 25.000 κάλυκες.10) Επισκευή μπαρών αποκλεισμού εισόδου σε προστατευόμενες περιοχές στο χώρο ευθύνης μας, προς διαφύλαξη και επιτήρηση λαθροθηρίας.11) Απελευθέρωση άγριων θηραμάτων ( λαγών) προς εμπλουτισμό της πανίδας, έπειτα από μελέτες κατά τόπων περιοχών.12) Κατασκευή, φροντίδα και διαχείριση ηλεκτρονικής σελίδας στο κοινωνικό δίκτυο (social media) -facebook-, για την άμεση ενημέρωση των μελών μας αλλά και της υπόλοιπης κοινωνίας μας και δημοσιοποίηση του κοινωνικού προφίλ και των ενεργειών του Συλλόγου.13) Κοινωνικού χαρακτήρα συνάντηση των μελών μας, με κοπή βασιλόπιτας και προσφορά δώρων από δωροθέτες.14) Απονομή τιμητικής αναμνηστικής πλακέτας στο γηραιότερο ενεργό μέλος μας, σε αναγνώριση της πολυετούς εισφοράς του.15) Έκπτωση για τα μέλη του συλλόγου από συγκεκριμένα κτηνιατρεία για την τοποθέτηση chip ηλεκτρονικής ταυτοποίησης και εμβολιασμού κατά της λύσσας.16) Διοργάνωση και συμμετοχή σε μεικτά κλιμάκια ελέγχων και θηροφύλαξης σε συνεργασία με την Ε’ ΚΟΗ, το Δασαρχείο Κόνιτσας και το ΑΤ Κόνιτσας, προς επιτήρηση, έλεγχο και πάταξη της λαθροθηρίας, αλλά και προστασία της πανίδας κατά την περίοδο αναπαραγωγής της.

Για το Δ.Σ. του Κ.Σ. Κόνιτσας:
Ο Πρόεδρος, Τιπούρτης Τρύφωνας
Ο Γ. Γραμματέας, Μποζίκης Βασίλειος.ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε΄Κ.Ο.Η.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 5/09/2018 02:29:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Απολογισμός δράσεων έτους 2017-2018 του Κυνηγετικού Συλλόγου Κόνιτσας. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες