ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Μαΐου 2018
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

"Ο Κανένας". Νέα Κίνηση για Έλληνες στην καταγωγή και το γένος.

Τι είναι η κίνηση μας:
Η κίνησή μας δεν έχει Αρχηγούς –  Προέδρους - Αντιπροέδρους - Γραμματείς - στελέχη - πολιτικούς - βουλευτές.
Αποτελείται από Έλληνες και απευθύνεται σε Έλληνες και σε όλα τα Έθνη που ζουν στον πλανήτη.

Η σκέψη μας έχει ένα κέντρο και μοναδικό που λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ – ΕΛΛΑΔΑ – ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.
Μόνο για τον Έλληνα στην καταγωγή και στο …
γένος.
Την πρότασή μας φυσικά, μπορεί να την αντιγράψει οποιοδήποτε άλλο Έθνος, και να την χρησιμοποιήσει όπως αυτό νομίζει προς όφελός του .
Έχουμε αποφασίσει να παραμείνουμε ανώνυμοι μέχρι να κηρυχτούν εθνικές εκλογές στην Ελλάδα.

Η κίνηση μας έχει να κάνει με ιδέα και όχι πρόσωπα.
Η ιδέα μας βασίζεται στις Ελληνικές αξίες και στον δημοκρατικό τρόπο διακυβέρνησης.
Πήραμε στοιχεία διακυβέρνησης, που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή ανά την υφήλιο, και τα προσαρμόσαμε στη δική μας πραγματικότητα (Ελβετία: Σύνταγμα & διακυβέρνηση, Σουηδία: παιδεία, Ομάν: ξένοι υπήκοοι κλπ).

Μελετήσαμε επίσης, τον θεμέλιο νόμο της Ελλάδος που είναι το Σύνταγμα καθώς και όλους τους νόμους, τους κώδικες και τους κανονισμούς που είναι σύμφωνοι με αυτό.
Με την κίνηση μας θέλουμε να ωφελήσουμε και όχι να βλάψουμε.
είμαστε κόμμα γιατί το κόμμα δεν ανήκει στη δημοκρατία και στο δημοκρατικό ιδεώδες.

Είμαστε οι φορείς μιας ιδέας.
Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ, ΥΠΑΡΧΗΓΟ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.
Να ξέρετε ότι εάν κάποιος εμφανιστεί ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ.
έχουμε γραφεία.
Δεν έχουμε τηλέφωνο.
Δεν έχουμε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΚΤΗΜΑ ΟΛΩΝ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΛΗ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΩΡΕΕΣ Ή ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

Έχουμε αποφασίσει να μην εμφανιστούμε μέχρι τη στιγμή που το πολιτικό σύστημα θα διακηρύξει εθνικές εκλογές.
ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, θα ζητηθεί από όλους εμάς/εσάς, που θα ακολουθήσετε αυτήν την ιδέα, να ορίσετε τον κατά περιοχή αντιπρόσωπό σας ή αντιπροσώπους σας, ο οποίος/οι και θα κατέβει/κατέβουν ως υποψήφιος/υποψήφιοι στις εκλογές ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΜΑΣ.
Τότε όσοι είναι υποψήφιοι θα πρέπει να ορκιστούν.

Ο τρόπος λειτουργίας αυτήν την στιγμή του συστήματος είναι αυτός και δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε! Δεν θέλουμε να υπάρξει αναταραχή ή κάποιου τύπου επανάσταση, θέλουμε να τροποποιήσουμε το σύστημα, μέσα από τον τρόπο που δουλεύει το σύστημα.
Μόνο για να υπάρξει αντιπροσώπευση στο κοινοβούλιο, να αλλάξει ό τρόπος διακυβέρνησης και να μεταβεί ομαλά σε όσα ορίζονται στη διακήρυξη μας.
Όλοι γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε ποιο είναι το καλό.
Όλοι γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι το δικό μας καλό, είναι και καλό για τον κάθε έναν από τους συνάνθρωπούς μας, και ό,τι είναι καλό για όλους μας είναι και καλό για την κοινωνία και το έθνος μας.
Τη διακήρυξή μας και την ιδέα μας, θα την μεταφράσουμε σε όσες περισσότερες γλώσσες μπορέσουμε, για να γνωστοποιηθεί σε όλα τα έθνη και σε όλο τον πλανήτη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 5/07/2018 07:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for ""Ο Κανένας". Νέα Κίνηση για Έλληνες στην καταγωγή και το γένος. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες