ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Μαΐου 2018
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Η βλακεία (μας) υφίσταται.. και είναι ανίκητη.

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή (δείτε το βίντεο). 
Από πού να αρχίσω σήμερα και που να τελειώσω;
Από πού; που η βλακεία μας είναι ανίκητη….
Ναι. Η βλακεία μας είναι ανίκητη.

Προσπαθούν να μας κάνουν να νιώσουμε ένοχοι για το …
διαφορετικό σκεπτικό που έχουμε για τους μετανάστες... για το πώς το βλέπουμε και τι σκεφτόμαστε.

Και εντάξει, η βλακεία δεν είναι εκεί, γιατί αυτοί κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν και να οδηγήσουν τα πράγματα εκεί που θέλουν.
Εφόσον πρόκειται για υποτακτικούς, με σπασμένες μέσες, μεγάλες γλώσσες έτοιμες προς γλύψιμο, και γόνατα προσαρμοσμένα στο να μην πονάνε από το doggy style.

Η βλακεία, όμως, υφίσταται από εμάς τους ίδιους... και είναι ανίκητη.
Η βλακεία υφίσταται, εφόσον κάποιοι νιώθετε ένοχοι για το σκεπτικό σας.

Η βλακεία υφίσταται, επειδή κάποιοι βρίσκεστε στο δίλημμα αν θα σκεφθείτε πρώτα τα παιδιά σας ή τα προσφυγόπουλα.

Η βλακεία υφίσταται, από τη στιγμή που εντελώς ξαφνικά θυμηθήκατε πως στον κόσμο υπάρχουν αδικίες… και πόλεμοι..
και πρόσφυγες που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον.

Εντελώς ξαφνικά τα θυμηθήκατε κάποιοι αυτά.
Πριν δεν υπήρχαν... προέκυψαν ξαφνικά...

Δράματα σε high definition... τεχνητά ερεθίσματα που οδηγούν σε ενστικτώδη ξεσπάσματα ανθρωπισμού.

Η βλακεία υφίσταται, από τη στιγμή που δεν νιώθεις ικανοποιημένος για την στάση σου, έστω που δεν αντιδράς από την ολοένα και αυξανόμενη ανατροπή των ισορροπιών, αλλά ψάχνεις να βρεις και άλλους τρόπους να προσφέρεις.
Για να εξαγνιστείς...

Η βλακεία υφίσταται, αφού οι λέξεις αλληλεγγύη και αντιρατσισμός έχουν αλλάξει εντελώς ερμηνεία, και σας φαίνεται εντελώς φυσιολογικό.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ...
Τρύφωνας Τιπούρτης.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 5/04/2018 01:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Η βλακεία (μας) υφίσταται.. και είναι ανίκητη."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες