ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Ιουνίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αιτία πολέμου.

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης,
Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός.
Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης.
Προφανώς η απαίτηση των Σλαβοαλαβανών των Σκοπίων να ονομάζονται Μακεδόνες με μακεδονική γλώσσα και εθνότητα αποτελεί πρόκληση πολέμου έναντι της Ελλάδος.

Ποίος όμως θα αναλάβει να δώσει αυτή την απάντηση μήπως οι αριστεροί καταληψίες των πανεπιστημίων ή τα ...
παιδιά της Siemens και Novartis που αλληλοσκοτώνονται για το ποίος θα υπηρετήσει καλύτερα τα αφεντικά που τους αναδεικνύουν στην εξουσία;

Το ότι τα τελευταία 70 χρόνια η πλειονότης της υφηλίου αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία με την ανοχή προδοτικών ενεργειών αριστερών και δεξιών ελληνικών παραγόντων και κυβερνήσεων δεν σημαίνει ότι μπορούν να διαστρέψουν μία ιστορία χιλιάδων ετών και να αγνοήσουν το αίμα που χύθηκες στους βαλκανικούς πολέμους.

Το πρόβλημα δεν είναι οι κομματικές διαμάχες περί κανόνων της Βουλής ή η ικανοποίηση των ορέξεων των δυνατών αλλά η ιστορική συνέχεια του έθνους μας που δυστυχώς για μας η εκπροσώπηση του έχει περιέλθει και με δική μας ευθύνη στα χέρια απατρίδων εθνομηδενιστών. Είναι υποχρέωση όλων μας ακόμη και με αυτοθυσία να ανατρέψουμε πρώτα την προδοτική κυβέρνηση και την υποκριτική αντιπολίτευση μαζί με όλο το ψευδεπίγραφο δημοκρατικό τάχα κομματικό σύστημα.
Εάν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συναίσθηση των θεσμικών του υποχρεώσεων έναντι του έθνους και όχι των νομικίστικων αρμοδιοτήτων που του παρέχει το κάπηλο Σύναγμα οφείλει να προκηρύξει Δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός για το μέλλον του και να αναλάβει τις ευθύνες στην περίπτωση εχθρικής αντιμετώπισης των ξένων δυνάμεων.

Τα τελευταία χρόνια φορτώσαμε ένα άδικο χρέος στα παιδιά και τα εγγόνια μας και τώρα θέλουμε να τους αφήσουμε και την υποχρέωση να υπερασπιστούν και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδος διότι εμείς δεν τολμούμε να το κάνουμε.
Θα πρέπει να είναι κανείς βλάκας ή προδότης για να μην βλέπει ότι ένας λαός όπως οι Σκοπιανοί που δεν σέβονται την δική τους καταγωγή και ιστορία και θέλουν να πάρουν μία ψεύτικη ταυτότητα που δεν τους ανήκει δεν θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο μία συμφωνία που θα κερδίσουν και τους κατοχυρώνει γεωγραφικά , εθνικά και γλωσσικά για την μακεδονική τους τάχα προέλευση που ως βόρεια θα διεκδικεί και τον νότο .

Προδότης ο Τσίπρας και η αλητοπαρέα του, ξευτίλας ο Καμένος που θυσιάζει το έθνος για να σώσει τάχα την πουλημένη οικονομία του, υποκριτές οι αρχηγοί των κομμάτων που συμφωνούν επί της αρχής του ξεπουλήματος της Μακεδονίας αλλά συζητούν κάτι λεπτομέρειες, ανάξιος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εάν αφήσει να περάσει το ξεπούλημα χωρίς καν να παραιτηθεί, εάν δεν μπορεί να προκαλέσει Δημοψήφισμα. Η ευθύνη τελικά πέφτει στον Στρατό που πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να βοηθήσει τον λαό στην ανατροπή της πορείας προς τον εθνομηδενισμό που οδηγεί το παρόν κομματικό και όχι πολιτικό σύστημα.

Η Αγγλική Αυτοκρατορία το όνομα της από Μεγάλη Βρετανία, που είχε επί αιώνες, το άλλαξε σε Ηνωμένο Βασίλειο με απαίτηση της Γαλλίας για να μπει στην ΕΕ, γιατί τα Σκόπια δεν μπορούν να αλλάξουν ένα ψευδώνυμο που τους έδωσαν ο Στάλιν με τον Τίτο, ενώ ανέκαθεν ονομάζονταν Βαρδάρσκα;
Όλοι στο Σύνταγμα την Παρασκευή να φωνάξουμε ΟΧΙ στην προδοσία.

Ηλίας Σταμπολιάδης
Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός
Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/26/2018 11:21:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αιτία πολέμου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες