ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Ιουνίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αναγνωρισμένο Σωματείο Αστυνομικών στο Athens Pride; Ζήτω...

Αναγνωρισμένο Σωματείο Αστυνομικών παρευρέθη στο Athens Pride και μίλησε δια μικροφώνου εκφράζοντας την συμπαράστασή του στους συμμετέχοντες. (δείτε το βίντεο)

Φυσικά,  η γνώμη και η άποψη είναι δικαίωμα του καθενός... αλλά υπάρχουν και κάποια στερεότυπα...
υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί κανόνες... υπάρχει και κάποια αισθητική.
Όπως και να έχει... τα συμπεράσματα είναι δικαίωμα του κάθε αναγνώστη.

Αντιγράφουμε τις δημοσιεύσεις του Σωματείου από την επίσημη σελίδα του στο Facebook
 Police Action - Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου:

10/6 στις 3:56 μ.μ.
-Πάει χάλασε ο κόσμος, η Αστυνομία στο Athens Pride.
-Ακριβώς, ο κόσμος σας χάλασε και φτιάχνουμε καινούργιο, καλύτερο.
Ο καθένας διαλέγει τη θέση του στην Ιστορία και κάποιοι ανήκετε στο παρελθόν.
Τα LGBT Δικαιώματα είναι Ανθρώπινα Δικαιώματα και η Αστυνομία θεματοφύλακας και συμπαραστάτης τους.
10/6 στις 7:04 μ.μ
Το Σωματείο μας πήρε επίσημα μέρος στο 14ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθηνών – Athens Pride 2018. Ως Έλληνες Αστυνομικοί είχαμε την ευκαιρία και μέσα από το περίπτερο του Σωματείου μας να έρθουμε σε επαφή με μέλη της ΛΟΑΔ+ κοινότητας και όλες τις ΛΟΑΔ+ οργανώσεις και έτσι να ακούσουμε τους προβληματισμούς και τα ζητήματα που τους απασχολούν και για τα οποία οφείλουμε και μπορούμε να συνδράμουμε από τη θέση μας, καθώς τα ΛΟΑΔ+ Δικαιώματα είναι αναπόσπαστο μέρος των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και η Αστυνομία οφείλει να τα προασπίζει απέναντι στο Ρατσισμό και τις Διακρίσεις, την Ομοφοβία και την Τρανσφοβία.

Η υποδοχή και η ανταπόκριση της συμμετοχής μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, εκατοντάδες φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό του Σωματείου μας μοιράστηκαν στους επισκέπτες του περιπτέρου μας στη Πλατεία Συντάγματος από την έναρξη των εκδηλώσεων στις 12.00 το μεσημέρι, μέχρι τη λήξη στις 00.00 το βράδυ.

Επίσης, είχαμε τη τιμή να μας επισκεφθούν εκπρόσωποι της Πολιτείας και θεσμικοί παράγοντες και να συζητήσουμε ζητήματα που αφορούν την Ελληνική Αστυνομία και το Αστυνομικό Προσωπικό, καθότι είναι πολιτειακός θεσμός για την καταπολέμηση της Ρατσιστικής Βίας και διαφύλαξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και εν γένει της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας.

Έτσι, μας επισκέφθηκαν μέλη της Κυβέρνησης, Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μέλη και εκπρόσωποι κομμάτων, ο Συνήγορος του Πολίτη, η Περιφερειάρχης με μέλη της Περιφέρειας Αττικής, ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος μαζί με μέλη του Δήμου Αθηναίων, εκπρόσωποι Πρεσβειών και διπλωματικών αρχών από διάφορες χώρες του κόσμου.

Τέλος, σημαντικό για το Σωματείο μας ήταν η επίσκεψη και επαφή με εκατοντάδες ΛΟΑΔ+ άτομα και προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και όλων των Σωμάτων Ασφάλειας, καθώς και όλων των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι μας εξέφρασαν την στήριξή τους στις δράσεις του Σωματείου μας και τη δύναμη που παίρνουν από αυτή, στιγμές ιδιαίτερης συναισθηματικής φόρτισης, αλλά που δείχνουν την αξία της δράσης μας και μας δίνουν την ικανοποίηση και τη δύναμη να συνεχίσουμε ακάθεκτοι στο μέλλον.

Μαζί μας είναι πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες οι συνάδελφοι της συλλογικότητας PASSPORT, με τους οποίους είμαστε σε συνεργασία.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/11/2018 08:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Αναγνωρισμένο Σωματείο Αστυνομικών στο Athens Pride; Ζήτω..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες