ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Ιουνίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Εάλω και η Μακεδονία;

Το International Hellenic Association συμπαρίσταται στις προσπάθειες αντίστασης των Ελλήνων, με κάθε νόμιμο τρόπο, στην απόφαση απλόχερης «προσφοράς» Μακεδονικής εθνικότητας σε Σλάβους, Αλβανούς, Βούλγαρους και αθίγγανους!

Το International Hellenic Association συμπαρίσταται στις...
πρωτοβουλίες των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων καθώς και κάθε άλλης πατριωτικής, μη κομματικής, πρωτοβουλίας φορέων, συλλόγων και πολιτών.

Η σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση αποκάλυψε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο το αποκρουστικό πρόσωπο της περιφρόνησης στην λαϊκή βούληση, μέσα από τις γνωστές θριαμβολογίες για την «εξασφάλιση» αυτονόητων αλλά και την ωραιοποίηση μιας ακόμα εθνικής καταστροφής.

Πιστή στο δόγμα Τόσκα «μην αντιστέκεστε στους ληστές που μπαίνουν στα σπίτια σας», δεν αντιστέκεται στους ληστές των Σκοπίων, χαρίζοντας πολύτιμη Ελληνική πολιτιστική περιουσία, σαν να ήταν δική της.

Προχωρώντας στο έσχατο επίπεδο ταπείνωσης δέχτηκε να γίνει δημοψήφισμα στα Σκόπια ώστε ο λαός της γειτονικής χώρας να «εγκρίνει» τα κλοπιμαία, απορρίπτοντας μετά βδελυγμίας την διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, την κοιτίδα της Δημοκρατίας, η οποία υπόκειται την καταστροφική κλοπή!

Η απίστευτη για Ελληνική Κυβέρνηση διαχείριση ενός μεγάλου εθνικού θέματος, με αίολες και νεφελώδεις διαδικασίες που προσφέρουν προκαταβολικά τα πάντα και αναμένουν να εισπράξουν αυτονόητα ψίχουλα κάποτε στο μέλλον, βρίσκει απέναντί της σύσσωμο τον Ελληνικό λαό.

Ο αγώνας για την Μακεδονία θα είναι μακρύς και επίπονος. Ο Ελληνικός λαός σέβεται την θεμελιώδη υποχρέωση του άρθρου 120, παράγραφος 2 του Συντάγματος, που επιβάλλει σε όλους τους Έλληνες «τον σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και την αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία».

Η πρωτοφανής περιφρόνηση στο Σύνταγμα, στην Πατρίδα και στην Δημοκρατία που επιδεικνύει ο ετερόκλητος συνασπισμός της σημερινής Ελληνικής κυβέρνησης, θα βρει απέναντί της κάθε πατριώτη – στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Με πρώτο σταθμό την πλατεία Συντάγματος την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 από τις 10 το πρωί σε σιωπηλή καθιστική διαμαρτυρία!

Την επομένη, Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, ακολουθούν οι προστατευμένες σαν αστακός και αποκλεισμένες Πρέσπες!

Η Ελλάδα είναι ακόμα εδώ!
Η Μακεδονία ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ!

Ιnternational Ηellenic Αssociation

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/14/2018 10:06:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Εάλω και η Μακεδονία; "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες