ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Ιουνίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΕΠΑΜ: Απάντηση στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το συλλαλητήριο.

Απάντηση προς την Ανακοίνωση της "ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων" που αφορά το αυριανό Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό.

Ανακοίνωση:
Ντροπή σε όσους θέτουν θέματα εθνικισμού και φασισμού στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα από απλούς πολίτες και ...
συλλογικότητες.

Τα δήθεν ανοιχτά σύνορα και η αδελφοσύνη των λαών είναι μόνο στη σφαίρα της φαντασίας των ανεγκέφαλων που δέχονται να υποστηρίζονται από τις πιο σκοτεινές δυνάμεις του ιμπεριαλισμού που καταγγέλουν.

Παρότι όμως ανεγκέφαλοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και αφελής γιατί σίγουρα γνωρίζουν τους χρηματοδότες τους και τους υποστηρικτές τους.

Το κακό είναι πως όλοι αυτοί που “υποστηρίζουν” την ενότητα και την αδελφοσύνη των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό θέλουν να λένε πως προέρχονται από την αριστερά. Σίγουρα είναι η αριστερά του Τσίπρα που έφερε τα μεγαλύτερα δεινά μέχρι σήμερα στην Πατρίδα μας , υπηρετώντας και υπακούοντας τους κεφαλαιοκράτες και τους ιμπεριαλιστές της παγκοσμιοποίησης.

Έτσι λειτουργούν όμως τα φερέφωνα του συστήματος “καταγγέλουν” την αντίσταση, το δικαίωμα στην ελευθερία, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Λαϊκή κυριαρχία, την ελευθερία του διαμαρτύρομαι, την ελευθερία του διαδηλώνω, την ελευθερία του αντιστέκομαι. Ο λόγος προφανής: όλα αυτά είναι δικαιώματα του εργάτη, όσοι δεν είναι εργάτες να καούν στην πυρά σαν φασίστες και ιμπεριαλιστές. Αυτό εξυπηρετεί το σύστημα που συντηρεί την κατοχή που έχει έρθει στην Πατρίδα, αυτό εξυπηρετεί την λεηλασία του τόπου, αυτό εξυπηρετεί την αποχή των πολιτών από κάθε είδους αντίδραση και αντίσταση.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο δηλώνει τον αποτροπιασμό του για όλους αυτούς που θέλουν να λέγονται αγωνιστές και υποστηρικτές της ελευθερίας και της δημοκρατίας υπηρετώντας τον φασισμό.

Σαν Πατριωτική Δημοκρατική δύναμη υποστηρίζουμε κάθε είδους συλλαλητήριο:

που προωθεί την διαφύλαξη της Ελληνικής επικράτειας για την οποία τόσο αίμα έχει χυθεί από τους προγόνους μας
που υποστηρίζει την ιστορία και τον πολιτισμό μας σαν ελεύθερη επικράτεια και όχι σαν αποικία ή δουλοπαροικία χρέους
που διαφυλάττει την ενότητα του Ελληνικού λαού και της Ελληνικής επικράτειας
που επιθυμεί την τιμωρία όλων όσων υπηρετούν τον διχασμό και τον διαμελισμό της Πατρίδας
που επιδιώκει την τιμωρία των ενόχων όσων διασπάθισαν ή καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και εξουσία προς ίδιον όφελος
που θέλει μια Ελλάδα ελεύθερη από δοσίλογους και προσκυνημένους για να υπηρετεί τους Έλληνες και όχι τους επικυρίαρχους.
Σαν απλοί πολίτες όλοι οι Επαμίτες θα βρεθούν αύριο σε όλες τις πόλεις που διοργανώνονται συλλαλητήρια στο πλευρό των Ελλήνων γιατί η Μακεδονία είναι ΕΛΛΑΔΑ και δεν χωρά κανένας προσδιορισμός ή σύνθετη ονομασία που να καπηλεύει ιστορικά- πολιτισμικά ή να εξυπηρετεί συμφέροντα που σαν στόχο έχουν τον διαμελισμό μας.

Ε.ΠΑ.Μ. Ιωαννίνων.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/06/2018 11:42:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "ΕΠΑΜ: Απάντηση στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το συλλαλητήριο. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες