ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Ιουνίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η "επόμενη μέρα" των συλλαλητηρίων.

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης.
Η διεξαγωγή των δύο επικών συλλαλητηρίων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, συντάραξε το πολιτικό κατεστημένο με τον όγκο τους.

Η Β' Φάση των προχθεσινών ταυτόχρονων (την ίδια μέρα και ώρα, με το ίδιο πρόταγμα) συλλαλητηρίων σε 24 πόλεις της Χώρας (15 κάτω από την ...
οργανωτική ομπρέλα της “Επιτροπής αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας” και 9 κάτω από αυτόνομες οργανωτικές πρωτοβουλίες του αδέσμευτου Λαϊκού Κινήματος) έδειξε πως αυτός ο τεράστιος Λαϊκός όγκος, διαπνεόμενος από αγανάκτηση και οργή για τα βάσανα που περνά, ενεργεί συντονισμένα και συντεταγμένα.

Ο συνδυασμός του μεγάλου όγκου, της συμπιεσμένης οργής που τον διακατέχει και του συντονισμού που δείχνει να έχει, για την απαίτηση εφαρμογής των αποφάσεων του, δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέηλ που θέτει στην κυβέρνηση (και όχι μόνο) το δίλημμα, τίνος τη βούληση πρέπει να εφαρμόσει : Του Λαού (που , κατά το Σύνταγμα, είναι ο κυρίαρχος της Χώρας και ο εντολέας της) ή των εξωχώριων δυνάμεων που (ως κατοχικές δυνάμεις) θέλουν να κατοχυρώσουν τα δικά τους συμφέροντα, από τη θέση του “προστάτη” που έχουν πάρει, με την πλήρη ανοχή του καθεστώτος.

Η διαχείριση του “Σκοπιανού” από το καθεστώς (που αγνοεί και λοιδωρεί την εκπεφρασμένη λαϊκή βούληση) αποκάλυψε το τεράστιο έλλειμμα Δημοκρατίας που υπάρχει στη Χώρα.
Η αποκάλυψη αυτή, πολλαπλασιάζει τη συσσωρευμένη λαϊκή οργή από τη βασανιστική οικονομική πολιτική που επιβάλλουν οι κατοχικές δυνάμεις της Χώρας.

Το “μπαλάκι” των αποφάσεων, βρίσκεται στο μέρος της πολιτικής ηγεσίας.

Ή θα συγκρουσθεί δυναμικά με τον Λαό, ή θα δυσαρεστήσει τους “προστάτες” της.

Ίδωμεν.....


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/13/2018 02:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η "επόμενη μέρα" των συλλαλητηρίων. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες