ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Ιουνίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ιούδας Ισκαριώτης και Εφιάλτης ο Αντίκυρος συνώνυμα της προδοσίας…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Ένας άθλιος πολιτικάντης, ο οποίος υφάρπαξε την ψήφο του λαού με τα ασύστολα προεκλογικά του ψεύδη, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, και ένας μη εκλεγμένος, αλλά διορισμένος ΥΠΕΞ, ο Νίκος Κοτζιάς, ξεπούλησαν τα ιερά και τα όσια της Πατρίδος στους γείτονες Σκοπιανούς, παρακάμπτοντας τη δεδηλωμένη θέληση του ελληνικού λαού!

 Παρακάμπτοντας το ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και το...
ίδιο το υπουργικό συμβούλιο της κυβερνήσεως!

Ανέλαβαν διά της υπογραφής τους, την πλήρη ευθύνη για το χάρισμα του ονόματος της Μακεδονίας μας, της εθνικής μας ταυτότητας, της γλώσσας μας στους βάρβαρους γείτονές μας!

Και το αντάλλαγμα ποιο ήταν;
 Τι ακριβώς κερδίσαμε ως χώρα;
Μια γραβάτα, που ξεδιάντροπα και υποτιμητικά παρέδωσε ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων στον Έλληνα ομόλογό του!
Πάντως η ιστορία έχει διδάξει την τύχη όλων εκείνων που με τις πράξεις τους πρόδωσαν ότι θεωρητικά τους αντιπροσώπευε!
Αντιλαμβανόμενοι εκ των υστέρων το κακό που είχαν πράξει!
Ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, ένας από τους 12 μαθητές του Ιησού Χριστού, γεμάτος τύψεις για την προδοσία του Κυρίου του, επέστρεψε τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας στους Ρωμαίους και ακολούθως κρεμάστηκε!

Έτσι ο Ιούδας έγινε συνώνυμο της Προδοσίας!
Ο Εφιάλτης, αρχαίος Έλληνας, παρουσιάστηκε στον Ξέρξη και του υπέδειξε τη στενή διάβαση του όρους Καλλίδρομο των Θερμοπυλών, προκειμένου να οδηγήσει τα στρατεύματα των Περσών στα νώτα των Σπαρτιατών του Λεωνίδα!
Μετά από λίγα χρόνια δολοφονήθηκε στην πατρίδα του τα Αντίκυρα!
Και ο Εφιάλτης έγινε συνώνυμο της Προδοσίας!

Το τρενάκι του τρόμου εκτροχιάζεται…

Αυτή η προδοτική συμφωνία της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δημιουργεί ήδη κυβερνητικές παραισθήσεις…
Ήδη ο βουλευτής Πειραιά των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος καταψηφίζοντας την κατάπτυστη συμφωνία παραχωρήσεως των ιερών και οσίων της Μακεδονίας στους γείτονες Σκοπιανούς, διαγράφηκε από την Κ.Ο. και το κόμμα των ΑΝΕΛ.
Η Μανταλένα Παπαδοπούλου, εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ και εκ των πλέον έμπιστων προσώπων του Πάνου Καμμένου, ανακοίνωσε την παραίτησή της, υπό το βάρος των εθνικών ευθυνών που επισύρει αυτή η προδοτική για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ…

Επίσης, πλήθος επιφανών στελεχών των ΑΝΕΛ – ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα – εγκαταλείπουν το πλοίο που έμπασε νερά και ανάδειξε στην επιφάνεια αρουραίους…
Έτσι, ο κυβερνητικός συνασπισμός καταρρέει! Τελικά το τρενάκι του τρόμου εκτροχιάζεται διά μέσω μιας εθνικής συμφοράς…
Γι΄ αυτό αναζητούνται από το πολιτικό κοινοβουλευτικό Σύστημα νέοι καλοθελητές που θα στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ των άθεων, των σταλινικών, των απατρίδων…
Οι πολιτικές εξελίξεις ήδη διαφαίνονται ραγδαίες…

Στον Καιάδα… στον Καιάδα…

Κατά το πρόσφατο παρελθόν, σε πολιτική μου ανάλυση προέβλεψα ότι τους ΑΝΕΛ στο κυβερνητικό σχήμα θα τους αντικαθιστούσε το “Ποτάμι” των Διεθνιστών…
Ο αγαπητικός του Συστήματος, πρώην δημοσιογράφος του Mega, Σταύρος Θεοδωράκης, που το Μεγάλο κανάλι επί χρόνια μακροημέρευε την προδοτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Κώστα Σημίτη…
Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις λοιπόν, κάνουν λόγο για κλοτσηδόν εκπαραθύρωση του “Ποταμιού” από το “Κίνημα Αλλαγής” της Φώφης Γεννηματά και το κούνημα του χεριού του Αλέξη Τσίπρα στον Σταύρο Θεοδωράκη!

“Έλα να κυβερνήσουμε με τους 151 που έχουμε! Το μπόρεσε τόσα χρόνια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, δεν θα τα καταφέρομε εμείς; Μόνο βάστα γερά Σταύρο, μην αποχωρήσει κι άλλος ποταμίσιος και πάμε σε εκλογές… Σώσε με και θα σε σώσω… Τι θα κάνω με τον Πάνο τον Καμμένο; Τρέχει να σωθεί, αφού προσπαθώ να τον ρίξω στον Καιάδα..”!
Όπου, σύμφωνα με την ιστορία οι Σπαρτιάτες έριχναν εκεί τους κακούργους και τους αιχμαλώτους πολέμου…

Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι…

Δανείζομαι από το πατριωτικό σάιτ των “Αττικών νέων” την παραπάνω φωτογραφία, όπου το συζητάνε το “θέμα ”σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με το βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο!
Τον πολιτικό γυρολόγο, Θανάση Παπαχριστόπουλο, που αφού πέρασε από τα “μαγαζιά” της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, βρήκε λιμάνι στους ΑΝΕΛ. Όπου και εξελέγη βουλευτής, δεσμευόμενος πως θα τηρήσει την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του για τις κόκκινες γραμμές που έθετε, και μια από αυτές ήταν η δέσμευση πως δεν θα αποδεχτεί σύνθετη ονομασία που να εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία, στο ονοματολογικό της γείτονας χώρας των Σκοπίων!

Ωστόσο, προχτές παρά την αντίθετη θέση του κόμματός του, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ψήφισε ως θετική τη συμφωνία της κυβέρνησης με τα Σκόπια!
Θα θυμάστε που είχα γράψει προ πολλών μηνών, πως ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος οδεύει προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά. Έτσι, για να μην αφήσει καμιά πολιτική πτέρυγα παραπονούμενη!
Τους αρραβώνες και τελικά το γάμο – όπως λένε οι πληροφορίες μας – μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Παπαχριστόπουλου, έκανε ο Δημήτρης Παπαδημούλης! Ο μοναδικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στους χαλεπούς καιρούς του 2-3% (σ.σ. σύντομα επιστρέφει σε αυτά τα ποσοστά)!
Ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, που το Σύστημα της ΝΤΠ τον τίμησε, αυτόν τον αριστερό “επαναστάτη” και τον τοποθέτησε ως αντιπρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου! Πράγμα απίστευτο σε άλλες εποχές!

Τον Δημήτρη Παπαδημούλη, που διαφεντεύει τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι ο συνδετικός του κρίκος με την μαντάμ Μέρκελ! Ναι αυτήν, που κάποτε οι Συριζαίοι, έβγαζαν σπυριά, μόνο στο άκουσμα του ονόματός της! Τώρα όμως, ο έρωτας είναι τρελός, αφού στηρίζει η Μέρκελ τη μακροημέρευση του Αλέξη στην Εξουσία για να φτάσει τα σύνορα της Ελλάδος μέχρι τη Λαμία!!Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/27/2018 07:55:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ιούδας Ισκαριώτης και Εφιάλτης ο Αντίκυρος συνώνυμα της προδοσίας…"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες