Η συνέντευξη του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Κόνιτσας κου Τιπούρτη Τρύφωνα για τις δύο πρόσφατες δράσεις του Συλλόγου.
(δείτε τα βίντεο).
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κόνιτσας πραγματοποίησε ακόμη δύο δράσεις για τα...
μέλη του.
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου του 2018 πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία για την νεοσύστατη Τράπεζα Αίματος που ίδρυσε και την Κυριακή 17 Ιουνίου του 2018 πραγματοποίησε ηλεκτρονική ταυτοποίηση (τσιπ) και εμβολιασμό στα σκυλιά.
Ίδρυση Τράπεζας Αίματος - Εθελοντική αιμοδοσία.
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου του 2018 ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κόνιτσας πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία για την νεοσύστατη Τράπεζα Αίματος που ίδρυσε.
Κινητή μονάδα Αιμοληψίας του Πανεπιστημιακού Νοσσοκομείου Ιωαννίνων μετέβη στο γραφείο του Συλλόγου όπου και πραγματοποίησε τη δράση.
Η συμμετοχή των μελών μας αλλά και πολιτών, για πρώτη φορά που έγινε αιμοδοσία ήταν ικανοποιητική.
Ευελπιστούμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή την επόμενη φορά, και ευχόμαστε να είναι αχρείαστο.
Ηλεκτρονική ταυτοποίηση - εμβολιασμός 17-6-2018
Την Κυριακή 17 Ιουνίου του 2018 ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κόνιτσας πραγματοποίησε ηλεκτρονική ταυτοποίηση (τσιπ) και εμβολιασμό στα σκυλιά.
Το τσιπάρισμα και ο εμβολιασμός έγινε από κτηνίατρο, προς εφαρμογή του Νόμου 4039/2012 (Α’15), όπως αντικαταστάθηκε με τον Νόμο 4235/2014 (Α’32) / άρθρο 46 και της 1697/74031/02.07.2015 Υπουργικής Απόφασης (Β’1544).
Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλα τα μέλη του που συμμετείχαν.
=============================