ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Ιουνίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Οι συνεντεύξεις του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Κόνιτσας σχετικά με τις πρόσφατες δράσεις του Συλλόγου.

Η συνέντευξη του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Κόνιτσας κου Τιπούρτη Τρύφωνα για τις δύο πρόσφατες δράσεις του Συλλόγου. (δείτε τα βίντεο).

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κόνιτσας πραγματοποίησε ακόμη δύο δράσεις για τα...
μέλη του.
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου του 2018 πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία για την νεοσύστατη Τράπεζα Αίματος που ίδρυσε και την Κυριακή 17 Ιουνίου του 2018 πραγματοποίησε ηλεκτρονική ταυτοποίηση (τσιπ) και εμβολιασμό στα σκυλιά.

Ίδρυση Τράπεζας Αίματος - Εθελοντική αιμοδοσία.
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου του 2018 ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κόνιτσας πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία για την νεοσύστατη Τράπεζα Αίματος που ίδρυσε.
Κινητή μονάδα Αιμοληψίας του Πανεπιστημιακού Νοσσοκομείου Ιωαννίνων μετέβη στο γραφείο του Συλλόγου όπου και πραγματοποίησε τη δράση.
Η συμμετοχή των μελών μας αλλά και πολιτών, για πρώτη φορά που έγινε αιμοδοσία ήταν ικανοποιητική.
Ευελπιστούμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή την επόμενη φορά, και ευχόμαστε να είναι αχρείαστο.


Ηλεκτρονική ταυτοποίηση - εμβολιασμός 17-6-2018
Την Κυριακή 17 Ιουνίου του 2018 ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κόνιτσας πραγματοποίησε ηλεκτρονική ταυτοποίηση (τσιπ) και εμβολιασμό στα σκυλιά.
Το τσιπάρισμα και ο εμβολιασμός έγινε από κτηνίατρο, προς εφαρμογή του Νόμου 4039/2012 (Α’15), όπως αντικαταστάθηκε με τον Νόμο 4235/2014 (Α’32) / άρθρο 46 και της 1697/74031/02.07.2015 Υπουργικής Απόφασης (Β’1544).
Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλα τα μέλη του που συμμετείχαν.
=============================
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/27/2018 09:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Οι συνεντεύξεις του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Κόνιτσας σχετικά με τις πρόσφατες δράσεις του Συλλόγου. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες