ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουλίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Nέα Φιλική Εταιρεία: ΟΧΙ

Στις 17.06.2018 «όπλισε» η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ το χέρι ενός ανιστόρητου, άφρονα πολιτικού αλήτη, ο οποίος, δια της υπογραφής του, δεν παρέδωσε μόνο την εθνική ταυτότητα και την ιστορία μας συνάμα στα Σκόπια αλλά επιπλέον απαξίωσε τους Έλληνες που πολέμησαν ή έπεσαν μαχόμενοι για την πατρίδα και συνέτριψε τις καρδιές μας.

Εφτά μέρες αργότερα ήρθε ο άλλος άφρων πολιτικός αλήτης, ο κοτζαμπάσης των ...
Γερμανικών δυνάμεων κατοχής, να πανηγυρίσει, επειδή το, ουσιαστικά και νομικά, παράνομο δημόσιο χρέος γίνεται «βιώσιμο» κατά το ίδιο ποσοστό που μειώνεται αντίστοιχα το προσδόκιμο ζωής της χώρας.
Απαιτούνται οικονομικές γνώσεις σε επίπεδο δημοτικού σχολείου, για να καταλάβει κανείς ότι η «συμφωνία» της κυβέρνησης Τσίπρα με το Eurogroup θα οδηγήσει την χώρα στην καταστροφή (ξέχασε το Eurogroup τις υποσχέσεις του, τον Νοέμβριο ’12, ότι, με το πέρας των μνημονίων, θα μείωνε το χρέος στο 110% του ΑΕΠ;).

Μια αέναη κατοχή της Ελλάδος ονειρεύονται τα αρρωστημένα, χιτλερικά γαλουχημένα, μυαλά που κυβερνούν από το 1998 στο Βερολίνο.
Με εντολή Μerkel-Schäuble ξεκίνησε ο τότε διευθυντής της eurostat, Rademacher, να αλλοιώνει το ύψος των ελλειμμάτων του Ελληνικού προϋπολογισμού, μετατρέποντάς το μείον 4% του ΑΕΠ, σε μείον 15%.
Συνεργοί στο έγκλημα, το ΔΝΤ και ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.

Έτσι απέκλεισαν την Ελλάδα από τις αγορές ομολόγων και την ανάγκασαν να υπογράψει τη συμφωνία «διάσωσης» (Μάιος 2010), που περιελάμβανε μέτρα δραστικής λιτότητας, υποθήκευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και παράδοση της χώρας στους Γερμανούς.

Πάνω σε αυτό το έγκλημα στήθηκε το όλο σκηνικό της Γενοκτονίας των Ελλήνων, της φτωχοποίησης και του ξεπουλήματος της χώρας, του εξευτελισμού της εθνικής κληρονομιάς, της βίαιης ανταλλαγής του πληθυσμού, της απαξίωσης της Ελληνικής ιστορίας και της Ορθοδοξίας, της διάλυσης των θεσμών και των αέναων προσπαθειών του Βερολίνου, να διαμελίσει την χώρα, αρχής γενομένης από το 1941-44, την πρώτη Γερμανική κατοχή της Ελλάδος.

Συνεργός των Γερμανών στα εγκλήματα πολέμου, εν καιρώ ειρήνης, σύσσωμη η Ελληνική ελίτ μαζί με όλα τα δεκανίκια της.

Η Ελλάδα πεθαίνει αλλά το μόνο που ενδιαφέρει τους πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, δεσποτάδες και δημόσιους υπαλλήλους της είναι, πώς θα φανούν χρήσιμοι και συνεργάσιμοι στις δυνάμεις κατοχής.

Το Μακεδονικό απέδειξε ότι ο λαός δεν έχει να περιμένει, στο εξής, ούτε το παραμικρό από τον/την κάθε Τσίπρα, Καμμένο, Μητσοτάκη, Καραμανλή, Γεννηματά, Κουτσούμπα, Λεβέντη, Θεοδωράκη, Μιχαλολιάκο ή τον ΠτΔ, τους λοιπούς θεσμούς και τους κομματικούς στρατούς.
Το αυτό ισχύει και για τα μαγειρευμένα αποτελέσματα της κάλπης, τα οποία ανά 4 χρόνια διαφέρουν παρασάγγας από την εκάστοτε αληθινή ετυμηγορία των ψηφοφόρων.

Η εθνική προδοσία των εθνοκτόνων συνεχίζεται και μετά το Σκοπιανό με αμείωτη ταχύτατη, προβλέπει δε και νέες εδαφικές παραχωρήσεις σε Ιόνιο, Ήπειρο, Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο.

Βοηθός τους, η αντιπολίτευση, από το ΚΚΕ έως την ΧΑ, που ξέρει να κουκουλώνει εθνικά εγκλήματα, όπως λχ τις de facto παραδόσεις της χώρας στους τοκογλύφους, στους Τούρκους δουλεμπόρους, στον Σόρρος και στα Fund δίχως να ανοίξει μύτη ή να ακουστεί το παραμικρό.

197 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, η Ελλάς έχει μόνο δύο επιλογές, να αποφασίσει δηλαδή αν θα παραμείνει σκλαβωμένη στους Γερμανούς έως το 2114 ή αν θα ανατρέψει το καθεστώς ξένης κατοχής για να ζήσει λεύτερα.

Η πιστή εφαρμογή του Συντάγματος,
η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας,
η καταγγελία του χρέους,
η ακύρωση των 30.000 μνημονικών ρυθμίσεων,
η επιστροφή των κλεμμένων/κατασχεμένων/ξεπουλημένων,
η ποινική δίωξη των γενοκτόνων/επιόρκων,
η πάταξη της εργασιακής ζούγκλας και η δημιουργία 1,5 εκατομμυρίου νέων θέσεων εργασίας (8 έτη),
η δημιουργία ενός, κοινωνικά ευαίσθητου, κράτους δικαίου,
η απέλαση των παράνομων μεταναστών,
η φύλαξη των συνόρων,
η χάραξη της ΑΟΖ,
η εξόρυξη του εθνικού ορυκτού πλούτου,
η καταπολέμηση της εγκληματικότητας και η αντιμετώπιση του δημογραφικού
είναι λίγα από τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης, πάντα σύμφωνης με το εθνικό/διεθνές δίκαιο.

Με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπιστούν και οι προσπάθειες των εχθρών της πατρίδος να σφετεριστούν τα εδάφη, τα σύμβολα και την ιστορία της.

Είναι καιρός να μάθουν τα Σκόπια, η Αλβανία και η Τουρκία ότι οι ανιστόρητες διεκδικήσεις τους έναντι της Ελλάδος-Κύπρου οδηγούν σε casus belli.
Το ίδιο ισχύει και για τη Γερμανία, που αρνείται να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της έναντι της Ελλάδος (κατοχικό δάνειο/πολεμικές αποζημιώσεις).

Η Ελλάδα ψυχορραγεί και πρώτοι εμείς οι Έλληνες είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάστασή της.

Δεν χρειάζονται προσκλητήρια για τα αυτονόητα….!

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αθήνα, 2008
O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ

Ας μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Πάνος Γιαννακουλόπουλος
Νέα Φιλική Εταιρεία

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 7/03/2018 07:03:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Nέα Φιλική Εταιρεία: ΟΧΙ "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες