ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Ιουλίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Στο Πισοδέρι υπήρχαν και Βαλκάνιοι αστυνομικοί;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.
Την αποφράδα ημέρα, που στις Πρέσπες η ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παραχωρούσε στους Σκοπιανούς τα ιερά και τα όσια της Μακεδονίας μας, μεταφέρονταν εκεί με κάθε μέσον και από κάθε ελληνική γωνιά Έλληνες πατριώτες για να δηλώσουν την αντίθεσή τους γι΄ αυτήν την προδοτική, αυταρχική και πέρα από κάθε λογική απόφαση της κυβερνήσεως!

Δυστυχώς όμως, παρότι η διαμαρτυρία τους ήταν καθ΄ όλα...
ειρηνική, εν τούτοις αντιμετώπισαν την “οργή” των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούσαν την ασφάλεια των “Δημοκρατών” Τσίπρα και Κοτζιά!

Αιματοκύλησαν την συγκέντρωση χιλιάδων πατριωτών, με άγρια επεισόδια που δημιούργησαν αναίτια οι αστυνομικές δυνάμεις! Υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί διαδηλωτών, αφού ρίχτηκαν πλαστικές σφαίρες, τα χημικά έπεφταν βροχή και τα γκλοπς ανεβοκατέβαιναν στα κορμιά αθώων Ελλήνων, που “τόλμησαν” να αμφισβητήσουν την προδοτική συμφωνία της ελληνικής κυβερνήσεως!

«Πήγαμε για να υπερασπιστούμε την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και βρεθήκαμε σε σκηνικό άγριου πολέμου», είπε μια κυρία που συμμετείχε της διαμαρτυρίας…
Ωστόσο, το θέμα δεν σταμάτησε εκεί! Υπήρξαν καταγγελίες πως, πολλοί εκ των αστυνομικών οργάνων της αστυνομικής δυνάμεως στο Πισοδέρι, δεν γνώριζαν προφανώς ελληνικά, αφού δεν ανταποκρίνονταν λεκτικά στις εκκλήσεις των πολιτών που γνώρισαν τη μήνη τους!

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που λάβαμε, από την αστυνομική δύναμη των Πρεσπών πολλοί δεν ήταν Έλληνες (;;;).
Μας μεταφέρθηκε πως τέσσερεις εξ αυτών, που μετείχαν της αστυνομικής δύναμης καταστολής μεταφέρθηκαν με τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο στα Σκόπια.

Αυτή η αστυνομική δύναμη – όπως μας ενημέρωσαν – έχει στρατόπεδο εκπαίδευσης στον Τύρναβο. Αποτελείται από Βαλκάνιους μισθοφόρους καθώς και Τούρκους.

Μπροστά σε αυτήν την έκρυθμη κατάσταση, κάποιοι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δήλωσαν ήδη παραίτηση, βγάζοντας αφρούς από το στόμα τους, επειδή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έθεσε την ΕΛ.ΑΣ απέναντι από τον ελληνικό λαό, εισπράττοντας το μίσος των πολιτών…
Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες κύριε υπουργέ Εσωτερικών Νικόλαε Τόσκα;
Η αρμοδιότητά σας είναι για θέματα προστασίας του πολίτη ή είναι κάποια άλλη αρμοδιότητα, απαγορευτική για τη γνώση των Ελλήνων πολιτών;;

Όχι ο Λαμπάκης, Ναι ο λαός της Αλεξανδρούπολης….

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης – γνωστός τουρκολάγνος – εναντιώθηκε στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιείτο στην ακριτική μας Πόλη την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018, ως συνέχεια άλλων συλλαλητηρίων που έγιναν σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, αμέσως μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών!
Ο άνθρωπος αυτός, ήταν αντίθετος και με τα πολυπληθή συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, θέλοντας να βάλλει “φρένο” στον αυθόρμητο ξεσηκωμό των Θρακιωτών στην παραχώρηση των ιερών και οσίων της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! Διαβλέποντας και αντιδρώντας σε όσα κινηματογραφικά και τηλεγραφικά ετοιμάζει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και για την Θράκη τους!

Ωστόσο, το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού συνέρρευσαν σε αυτό χιλιάδες λαού… μια συγκέντρωση μεγαλοπρεπής που κανένα κόμμα Εξουσίας δεν μπορεί πλέον να μαζέψει τόσο λαό…
Στο συλλαλητήριο μίλησαν και εκπρόσωποι – το καθαρό κομμάτι της Εκκλησίας – του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως και του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου…
Έτσι, ο λαός του Έβρου, στο άκουσμα και μόνο του ονόματος Λαμπάκη, ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες…

Γράφοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο στα παλιότερα των υποδημάτων τους τις κραυγές του Δημάρχου Λαμπάκη! Τις κραυγές των “Δημοκρατών” που εν ονόματι της Εξουσίας τους, πουλάνε τη γη των Ελλήνων!
Αλλά, αυτός ο λαός στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές να “μαυρίσει” τον Λαμπάκη και όλους τους όμοιούς του!!

Άστραψε και βρόντηξε ο Νικολόπουλος…

Δεν έχει εισπραχθεί ακόμη το ποσό των 12.448.198 ευρώ που έχει καταλογισθεί σε 36 πρωτοκλασάτους παράγοντες του αθλητισμού - ανάμεσά τους οι Φούρας, Λιάνης (σ.σ. ο γνωστός ξάδελφος που υπεραμύνεται των Σκοπιανών θεμάτων), Σγουρός, Σαβράμης - που ήταν οι κύριοι υπεύθυνοι της διοργάνωσης του 6ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου «Αθήνα 1997»…

Αρμόδιες για την είσπραξη είναι οι ΔΟΥ των εμπλεκομένων, που έχουν στη διάθεσή τους την υπ’ αριθμ. 59/2016 Πράξη του Β’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Ωστόσο, όπως προκύπτει από τις απαντήσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, σε κοινοβουλευτική παρέμβαση του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ακόμη δεν έχει εισπραχθεί από το Κράτος το καταλογισθέν ποσόν…

Ειδικότερα, στην απάντησή του ο Γ. Βασιλειάδης επισημαίνει:
«Η είσπραξη αποτελεί, σύμφωνα με τα άρθρα 7 & 9 του ν.δ. 356/1974 «ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ» και του άρθρου 48 του Ν.4174/2013 «ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ», αποκλειστική αρμοδιότητα του προϊστάμενου της αρμόδιας για την επιδίωξη της είσπραξης ΔΟΥ, ανεξάρτητα από την αιτία προέλευσής τους, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.

Στο πλαίσιο των διατάξεων αυτών και τη σχετικής αρμοδιότητας, η λήψη τέτοιων μέτρων είσπραξης από τον αρμόδιο προϊστάμενο ΔΟΥ, γίνεται απαρέγκλιτα και χωρίς διακρίσεις με κριτήρια απολύτως αντικειμενικά και καθοριζόμενα εκ των προτέρων στο νόμο (ύψος, παλαιότητα, είδος οφειλής) και σε όλα τα περιουσιακά αντικείμενα του κάθε οφειλέτη με στόχο την άμεση είσπραξη του οφειλόμενου ποσού και σε καταφατική περίπτωση την απόδοσή του σε ΚΑΕ.

Πρέπει δε, να τονισθεί ότι η προαναφερόμενη καταλογιστική πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αφορά περισσότερα φυσικά πρόσωπα, που ενεπλάκησαν στην οργάνωση και διαχείριση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου «Αθήνα 1997», η δε καταλογιστική αρμοδιότητα του Δικαστικού αυτού Σώματος κινείται ανεξάρτητα από την τυχόν ποινικών ευθυνών.
Σημειώνεται, ότι το Ελληνικό Δημόσιο έχει κληθεί στην ποινική υπόθεση, που δικάζεται ενώπιον του Γ’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με κατηγορούμενο τον κ. Σαβράμη για το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου».

Αναφερόμενος στην απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο Νίκος Νικολόπουλος σχολίασε:
«Αναγνωρίζω ότι είναι μόνο αρμόδιο το Υπουργείο Οικονομικών έναντι όποιου άλλου για να δώσει με σαφή χρονικό προσδιορισμό απάντησης για τον χρόνο είσπραξης των καταλογισθέντων.
Το βέβαιο είναι ότι η Πράξη καταλογισμού έγινε το 2016 και ήδη έχουν παρέλθει δυο χρόνια χωρίς να έχει εισπραχθεί το ποσό των 12,5 εκ. ευρώ.

Θέλω να πιστεύω ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και προσωπικά ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχουν πράξει ό,τι από την διαδικασία απαιτείται για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι τον «λογαριασμό» μιας διοργάνωσης, που προκλητικά και σκανδαλωδώς κόστισε στον Έλληνα φορολογούμενο 4 φορές περισσότερα χρήματα, απ’ όσα αρχικά είχαν προϋπολογισθεί και αντίστοιχα ζημίωσε το Δημόσιο.

Δεν μπορώ, όμως, να πω το ίδιο και για τις εφέσεις που έχουν γίνει από την πλευρά των αθλητικών παραγόντων σε βάρος των οποίων έχει γίνει ο καταλογισμός των 12,5 εκ. ευρώ…
Οι εφέσεις συζητήθηκαν πέρυσι το Μάιο, ωστόσο, αν και έχει παρέλθει 14μηνο, ακόμη να εκδοθεί απόφαση. 
Ε.. λοιπόν, με βήμα χελώνας δεν υπηρετείται το δημόσιο συμφέρον»!

Καταλήγοντας, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα επανέλθει πάλι και πάλι το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος με νέα ερώτησή του, αυτή τη φορά προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης, ζητώντας να πληροφορήσουν οι αρμόδιοι Υπουργοί την Βουλή και την κοινή γνώμη, συγκεκριμένα πότε και από ποιους θα εισπράξει το Ελληνικό Δημόσιο τα 12,5 εκ. ευρώ, που συνιστούν το πιο μεγάλο απ’ όλα τα διεθνή «φαγοπότια» του Ελληνικού αθλητισμού, την περίοδο που κυβερνιόταν η χώρα από τον Αρχιερέα της διαπλοκής Σημίτη και την γνωστή «παρεούλα των εκσυχρονισμένων λαμογιών της ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ»...

Τελικά, κόρακας κορακιού μάτι δεν βγάζει…
Και εάν ένας μεροκαματιάρης πολίτης χρωστάει 100 ευρώ, του παίρνεται και το σπίτι… Λαμόγια, ε… λαμόγια…

Προδότες με αποδείξεις…

Αποσύρουν τη λέξη Μακεδονία από τις ταμπέλες!
Όπως μας ενημερώνουν, κοντά στο Κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή έχουν αντικαταστήσει την ταμπέλα που έγραφε "Δρόμοι του Κρασιού της Μακεδονίας - Wine Roads of Macedonia" και στη θέση της έχουν βάλει νέα ταμπέλα που αντί για Μακεδονία γράφει Βόρεια Ελλάδα - Northern Greece.
Δεν θέλουν να φαίνεται πουθενά η λέξη Μακεδονία στην Ελλάδα!!


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 7/10/2018 07:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Στο Πισοδέρι υπήρχαν και Βαλκάνιοι αστυνομικοί;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες