ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Σεπτεμβρίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ελλάδα - Ρωσία. Η επιδείνωση των σχέσεων.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος*.
Προσφάτως παρακολουθούμε μια επικίνδυνη επιδείνωση των Ελληνο-Ρωσικών σχέσεων.
Η επιδείνωση αυτή οφείλεται σε παρέμβαση-εντολή, προς το υπηρετικό προσωπικό ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ, των αφεντικών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης, να βάλλουν κατά της Ρωσίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ ΑΠΟ...
ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!\

Η επιδείνωση των σχέσεων,ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΩΣΙΑΣ, είναι μήνυμα ραγδαίων εξελίξεων.
Η ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Η αντιπαράθεση αυτή φοβούμαστε ότι θα αποβεί κατά της Ελλάδος.
Σπουδαίο ρόλο στη διένεξη αυτή, έπαιξε και ο Πρέσβης των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ στην Αθήνα.
Όλοι θυμόμαστε την επίσκεψη του Πρέσβη των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ στο Άγιο Όρος, αν και Εβραίος, επεσκέφθη την κοιτίδα της Χριστιανικής Ορθοδοξίας, για διπλωματικούς σκοπούς.
Η επίσκεψη αυτή του Πρέσβη του ΡΟΤΣΙΛΝΤ στο Άγιον Όρος, έγινε κατόπιν της επισκέψεως του Ρώσου Προέδρου ΠΟΥΤΙΝ, και της μεγαλειώδους υποδοχής αυτού από τους Ορθοδόξους Μοναχούς.

Το ΥΠ.ΕΞ. των ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ ισχυρίζεται παράνομη διείσδυση των Ρώσων στην Ελλάδα, και απέλασε δύο Ρώσους διπλωμάτες.
Κατηγορεί τους Ρώσους για παράνομη δράση στην Ελλάδα.
Κατηγορεί τους Ρώσους ότι έγιναν «σύντροφοι εν όπλοις» της Τουρκίας.
Σε αντίποινα οι Ρώσοι απέλασαν δύο Έλληνες διπλωμάτες.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο Κοτζιάς διέταξε την ανάκληση του Πρέσβη μας στη Μόσχα.

Το κακό δεν σταματά εκεί, αλλά το ΥΠ.ΕΞ. του ΣΥΡΙΖΑ προβαίνει σε σκληρές ανακοινώσεις κατά της ΡΩΣΙΑΣ.
Επιτυχημένη Διπλωματία σημαίνει, να τα έχουμε καλά με όλους τους Λαούς της Γης, όχι να εκτελούμε διαταγές των Κοσμοκρατόρων.
Θυμίζουμε στον ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ από χρόνια τώρα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έχουν κάνει την Ελλάδα «Μπάτε σκύλοι αλέστε» και «Ξέφραγο αμπέλι»……………….

Ακολουθεί ο διαμελισμός της Πατρίδος διά της συμφωνίας των Πρεσπών…………….
Η χρεοκοπία της Ελλάδος, είναι έργο των Σιωνιστών δανειστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Φοβόμαστε ότι η Ρωσία μήπως προβεί σε τουριστικό πόλεμο κατά της Ελλάδος, και εκδώσει Ταξιδιωτικές οδηγίες, προς τους Ρώσους τουρίστες.
Οι Ρώσοι τουρίστες είναι οι καλλίτεροι πελάτες για τον Ελληνικό Τουρισμό.
Η Αλήθεια είναι ότι, η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, φοβάται διείσδυση των Ρώσων στην Ελλάδα, μέσω του Αγίου Όρους, και της Ορθοδοξίας.

Γιαυτό το ΥΠ.ΕΞ. του ΣΥΡΙΖΑ απαγόρευσε την έκδοση ΒΙΖΑΣ, προς Ρώσους κληρικούς, ανώτατουςΙερωμένους, της Ορθόδοξης Ρωσικής Εκκλησίας.
Οι Έλληνες Πατριώτες, κάνουμε έκκληση προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, να απομακρύνει τον Πρέσβη του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, από την Ελλάδα, ο οποίος εμφανίζεται σαν Πρέσβης των Η.Π.Α.
Φοβόμαστε ότι ο Πρέσβης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενεργεί κατά της Ελλάδος, όπως λειτούργησε κατά της Ουκρανίας. Φοβόμαστε ότι παίζει διπλωματικό παιχνίδι θεωρίας συνομωσίας κατά της Ελλάδος.
Ενεργεί πράξεις παρεμβολής στους «Έλληνες» πολιτικούς για τη διοίκηση της χώρας.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ DONALDTRUMPήδη ευρίσκεται σε δεινή θέση, διά την κατοχήν των ΗΠΑ από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο ΤΡΑΜΠ ευρίσκεται στην κατάσταση σαν τον Πρόεδρο ΚΕΝΕΝΤΥ……………….
Ευρίσκεται σε πόλεμο μαζί τους, διότι οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες κατέχουν τη χώρα των ΗΠΑ.
Το βαθύ Σιωνιστικό Κράτος των ΗΠΑ, προσπαθεί να τον ρίξει από την εξουσία, με διάφορα τεχνάσματα.

Η Τουρκία κατόπιν του Οικονομικού πολέμου από τη Σιωνιστική Δύση, και τις Σιωνιστικές «αγορές» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ήδη εστράφη προς τη ΡΩΣΙΑ, με ότι αυτό συνεπάγεται για το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ.
Τα ίδια έκαναν οι Σιωνιστές δανειστές Επικυρίαρχοι στην Ελλάδα διά της Χρεοκοπίας.
Η επιδείνωση των σχέσεων με τη Ρωσία από τους επιπόλαιους ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ, προκαλούν ταραχή στον Ελληνικό Λαό δραματικών εξελίξεων, ενώ οι Τούρκοι ετοιμάζονται να εισβάλουν στη ΘΡΑΚΗ.
Η Ελλάδα έγινε αποικία και προτεκτοράτο των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 9/18/2018 10:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ελλάδα - Ρωσία. Η επιδείνωση των σχέσεων. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες