ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Σεπτεμβρίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

"Σύμμαχοι" ξεφτίλες, είστε για φτύσιμο. Τραμπ, Μέρκελ, είστε εχθροί της Ελλάδος.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου*
Πολιτικός αναλυτής - αρθρογράφος. 
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 θα διεξαχθεί στα Σκόπια δημοψήφισμα για την αποδοχή ή μη της προδοτικής – εκ μέρους μας – Συμφωνίας των Πρεσπών για το ονοματολογικό και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει από την “προετοιμασία” αυτού του δημοψηφίσματος, η Άγκελα Μέρκελ!

Έτσι, μετέβη στα Σκόπια και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό των ...
Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, περίπου τρεις βδομάδες πριν από το δημοψήφισμα, κάνοντας τα σχετικά “μαγειρέματα” για τα συμφέροντα της χώρας της, όπως τα “σπούδασε” στην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία!
Αυτήν τη επίσκεψη είχε ανακοινώσει ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ!

Βέβαια ο κ. Ζάιμπερτ δεν παρέλειψε να αποκαλέσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία”! Αφού προφανώς ήταν πολύ κουραστικό στον ίδιο, να τα αποκαλέσει ως “Βόρεια Μακεδονία”, σύμφωνα άλλωστε και με τη Συμφωνία των Πρεσπών!
Έτσι, υιοθέτησε το σκέτο “Μακεδονία” και το “Μακεδόνες”, που ισχυρίζονται οι Σκοπιανοί!

Ο λαός και η Ιστορία μας σε κατατάσσει Μέρκελ στους εχθρούς της Ελλάδος…

Στα Σκόπια λοιπόν, η “φίλη”, “σύμμαχος” και “εταίρος” στην ΕΕ, Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, με θρασύτητα, ανερυθρίαστα, ξετσίπωτα, παρενέβη στα εσωτερικά των Σκοπίων και εις βάρος μιας άλλης χώρας, της Ελλάδος, εταίρου της στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ!

Είπε εκβιαστικά, η “Αυτοκράτειρα” της Γερμανίας, ο σύγχρονος Αδόλφος Χίτλερ, στέλνοντας μήνυμα στον σκοπιανό λαό:
«Μην μείνετε σπίτι σας στις 30 Σεπτεμβρίου, εσείς αποφασίζετε για το μέλλον σας»!
Παρέχοντας έτσι, την πλήρη στήριξή της στην Συμφωνία των Πρεσπών, που η ίδια και το κράτος της επί δεκαετίες έστηνε την ονομασία “Μακεδονία” για το ψευδοκράτος των Σκοπίων! Και ήθελε την μοναδική αποδοχή κράτους, που θα νομιμοποιούσε το ψευδοκράτος των Σκοπίων με το όνομα “Μακεδονία”! Ήθελε μια ελληνική κυβέρνηση να παραχωρήσει, όνομα, εθνότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς! Την οποία βρήκα στους εθελόδουλους Τσίπρα και Κοτζιά!
Τους διαμήνυσε λοιπόν, τους εκβίασε δηλαδή, πως αν δεν ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας, τότε δεν θα μπει η χώρα τους στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ και δεν θα φάνε με “χρυσά κουτάλια”!

Απέκλεισε δε, από την επίσημε επίσκεψή της στα Σκόπια τον Πρόεδρο της χώρας Γκεόρκι Ιβάνοφ, επειδή είναι αντίθετος με τη Συμφωνία!
Αλλά συναντήθηκε με τον ηγέτη της Αντιπολιτεύσεως, λέγοντας πριν την συνάντηση:
«Θα του πω αυτό που κατέστησα σαφές και στον πρωθυπουργό Ζάεφ, ότι όλοι οι πολιτικοί παράγοντες πρέπει να είναι υπεύθυνοι όταν πρόκειται για το εθνικό συμφέρον»!
Μπορείτε να ισχυριστείτε το ίδιο για τον Τσίπρα και τον Κοτζιά κυρία Μέρκελ;
Εξυπηρέτησαν το εθνικό συμφέρον της Ελλάδος ή της δικής σας χώρας;

Οι πιρουέτες Τραμπ τον καθιστούν εχθρό της Ελλάδος…

Ωστόσο, για την Μέρκελ “γνωρίζαμε τι καπνό φουμάρει”!
Αλλά για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος “μας βγήκε με κόκκινο”, είχαμε επιφυλάξεις…
Έστειλε λοιπόν επιστολή στον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ που λέει:

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, συγχαίρω εσάς και τους πολίτες της “Μακεδονίας” με την ευκαιρία της ημέρας ανεξαρτησίας σας στις 8 Σεπτεμβρίου. Η “Μακεδονία έχει πολλά για να είναι περήφανη αυτή τη χρονιά. Η ιστορική συμφωνία των Πρεσπών επιλύει τη μακροχρόνια διένεξη για το ονοματολογικό με την Ελλάδα και ανοίγει το δρόμο για την ένταξη της “Μακεδονίας” τόσο στο ΝΑΤΟ όσο και στην ΕΕ. Η συμφωνία και η ένταξη της “Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ θα ενισχύσει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ευημερία σε ολόκληρη την περιοχή. Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να υποστηρίξουν τη “Μακεδονία”, ειδικά όσον αφορά στις επερχόμενες συνομιλίες για την ένταξή σας στο ΝΑΤΟ. Εύχομαι στον λαό της “Μακεδονίας” τα καλύτερα αυτή την ξεχωριστή ημέρα»!
Τελικά, με αυτές τις δηλώσεις, ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε και τους ελάχιστους υποστηριχτές που είχε στην Ελλάδα!
Όμως, αυτές οι δηλώσεις από τον Πλανητάρχη, είναι η απόλυτη ξεφτίλα για Τσίπρα και Κοτζιά! Και τη μεγάλη τους και συνάμα ιστορική Προδοσία, ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ…

Η Ιστορία θα σε τιμωρήσει Ντόναλντ Τραμπ, γιατί είσαι ασεβής…

Αλλά, θα ρωτήσουμε τον ανιστόρητο Ντόναλντ Τραμπ!
Γνωρίζει τον Έντουαρντ Στετίνιους;
Ο οποίος όντας ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, με διπλωματικό έγγραφο του Δεκεμβρίου του 1944 διατρανώνει την άρνηση της χώρας του να δεχτεί την χρήση του ονόματος “Μακεδονία” για το κρατίδιο των Σκοπίων:
«Η κυβέρνηση (αμερικανική), θεωρεί ότι αναφορές όπως μακεδονικό “έθνος”, μακεδονική “πατρίδα” ή μακεδονική “συνείδηση” συνιστούν αδικαιολόγητη δημαγωγία που δεν αντικατοπτρίζει καμία πολιτική πραγματικότητα και βλέπει σε αυτές την αναγέννηση ενός πιθανού μανδύα που θα υποκρύπτει επιθετικές βλέψεις εναντίον της Ελλάδας»!

Στο ίδιο τηλεγράφημα αναφέρεται:
«Θεωρούμε υπεύθυνη κάθε κυβέρνηση ή ομάδα κυβερνήσεων που ανέχονται ή ενθαρρύνουν απειλητικές ή επιθετικές πράξεις “μακεδονικών δυνάμεων” κατά της Ελλάδας»!
Μήπως κύριε Τραμπ, ο Έντουαρντ Στετίνιους είχε προβλέψει τις σημερινές εξελίξεις και φρόντιζε να σας στείλει μηνύματα;
Τα οποία φυσικά, δείχνετε να τα αγνοείτε! Αλλά, κύριε Τραμπ, όποιος αγνοεί την Ιστορία, εκείνη τον “αμείβει” πολύ σκληρά!
Πρέπει να το γνωρίζετε αυτό!
Επίσης, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπως αναφέρουν τα αρχεία του, διαπιστώνει:
«Με μεγάλη ανησυχία τις αυξανόμενες προπαγανδιστικές φήμες και τις ημιεπίσημες δηλώσεις προς όφελος μιας αυτόνομης Μακεδονίας, που προέρχονται κυρίως από τη Βουλγαρία, αλλά και από την Γιουγκοσλαβία και άλλες πηγές, με την ένδειξη ότι η ελληνική επικράτεια θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε αυτήν την κατάσταση»!

Να σημειωθεί ότι αποδέκτες αυτού του τηλεγραφήματος ήταν οι απανταχού διπλωματικές αντιπροσωπίες των ΗΠΑ!
Έτσι, η Ιστορία θα σας τιμωρήσει κ. Ντόναλντ Τραμπ, γιατί είσαστε ασεβής και αγνώμων προς αυτήν…
Επειδή θα σας θυμίζει, πως η Ελλάδα στάθηκε δίπλα σας στους δυο Παγκόσμιους Πολέμους! Χύνοντας ποτάμια αίματος, πολεμώντας κατά της Καϊζερικής και της Ναζιστικής Γερμανίας!

Θα σας θυμίζει, που ήταν η Ελλάδα το 1952, όταν έστελνε στην Κορέα, ως μέλος του ΟΗΕ, ανταποκρινόμενη στην απόφασή του, Ειδικό Εκστρατευτικό Σώμα με την ονομασία «Εκστρατευτικό Σώμα Ελλάδος (ΕΚΣΕ)» το οποίο περιελάμβανε δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και της Αεροπορίας!

Πού ήταν τότε το μόρφωμα των Σκοπίων;
Πού εσείς θέλετε να το μεταμορφώσετε από ασχημόπαπο σε κύκνο;
Με ποιους πολεμήσατε στα ίδια χαρακώματα σε τόσους πολέμους;
Με τους Έλληνες ή τους Σκοπιανούς;
Θα τιμωρηθείτε κ. Τραμπ, όπως και η κ. Μέρκελ!
Και η Ιστορία ξέρει να τιμωρεί πολύ σκληρά!

stettinius
Office of the Historian

*Παναγιώτης Αποστόλου
Πολιτικός αναλυτής - αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr
egerssi.gr
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 9/13/2018 02:50:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for ""Σύμμαχοι" ξεφτίλες, είστε για φτύσιμο. Τραμπ, Μέρκελ, είστε εχθροί της Ελλάδος."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες