ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Οκτωβρίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Νέα Φιλική Εταιρεία: " «Aττίλας ΙΙΙ», τα μνημόνια της ντροπής συνεχίζονται!"

Στις 20 Ιουλίου 1974 ξεκίνησε ο «Αττίλας Ι» με την απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο, μια πολεμική επιχείρηση που σχεδιάστηκε στα νατοϊκά στρατηγεία, με την ευγενή χορηγία της χούντας του Ιωαννίδη και εκτελέστηκε κατά γράμμα από Αμερικάνους, Άγγλους και Γερμανούς αξιωματικούς, οι οποίοι, εκτός από το γενικό πρόσταγμα, είχαν και τις Τουρκικές Ε.Δ. υπό τις διαταγές τους.

Στις 15 Αυγούστου 1974 ακολούθησε ο «Αττίλας ΙΙ», που ήρθε να...
επιβραβεύσει τον «υιό» του Μέττερνιχ, «Εθνάρχη» Κων. Καραμανλή, ο οποίος, αφού διαπίστωσε ότι η Κύπρος πέφτει μακράν της Ελλάδος, επέτρεψε στους βάρβαρους να καταλάβουν αμαχητί το 40% του νησιού.

Στις 17 Ιουνίου 2018 το καθεστώς των αθλίων και ηλιθίων των Αθηνών «ανακάλυψε», μετά την «εθνοκάθαρση» των Ποντίων, το «συνωστισμό» της Σμύρνης και ότι το Αιγαίον δεν έχει σύνορα και ανήκει στα ψάρια του, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σλάβος μετανάστης που ζούσε στην Μακεδονία υπό Ελληνική κατοχή και περίμενε «πώς και πώς» να απελευθερωθεί από τους συμπατριώτες του, στα Σκόπια. Η υπογραφή, που έβαλε ο ανιστόρητος «Έλληνας» Υπ.Εξ., Νίκος Κοτζιάς, στην κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, Αττίλας ΙΙΙ, παρουσία του αρχιερέα της πολιτικής απάτης, Αλέξη Τσίπρα, αποτελεί κατόρθωμα ισοδύναμο με ότι τερατώδες έχει να επιδείξει ο κάθε Εφιάλτης, Νενέκος, Κουϊσλιγκ και Τσολάκογλου στο βιογραφικό του.

Παρόμοιες αποικιοκρατικές συμφωνίες (Αττίλας IV, V, VI κλπ) αναμένεται να ακολουθήσουν και στο εγγύς μέλλον, προς επιβράβευση και των υπολοίπων Γερμανο-σιωνιστικών «επιστημονικών» μελετών, βάσει των οποίων θεωρούνται οι Αλβανοί, απόγονοι του Αχιλλέα, οι Τούρκοι, κληρονόμοι του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και οι Έλληνες, πειραματόζωα στα κρεματόρια των Μέρκελ, Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, Ρότσιλντ, Σόρος, Τόμσεν και των λοιπών εγκληματιών πολέμου, που δρουν ανενόχλητα στην Ελλάδα, ακόμη και εν καιρώ ειρήνης.

Την ώρα που το Έθνος ψυχορραγεί και η Πατρίδα σφαγιάζεται επ’ ονόματι και κατ’ εντολή του ΝΑΤΟ και των «Ευρωπαίων» φίλων και συμμάχων της, στήνονται άπαντες, οι ντόπιοι πολιτικάντηδες, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, μπροστά στους καθρέπτες για να προβάρουν ύφος, χαμόγελα και κοστούμια, προετοιμάζοντας εαυτούς ενόψει των εκλογών που «θα» προκηρύξουν οι δυνάμεις κατοχής, προς νομιμοποίηση των εγκλημάτων τους.

Ο έρωτας για την «καρέκλα» και το προσωπικό συμφέρον έχει ισοπεδώσει, στον τόπο μας, κάθε αίσθημα δικαίου, ευθύνης, τιμής και αξιοπρέπειας. Με εικασίες, ευχολόγια, παχιά λόγια και εντατικές προπονήσεις στο άθλημα της κωλοτούμπας δεν αντιμετωπίζεται η βία των μνημονίων, της γενοκτονίας, της φτώχειας και της αδικίας ή ο αλυτρωτισμός των γειτόνων και η λαιμαργία των τοκογλύφων.

Ποσώς ενδιαφέρει τον κάθε πεινασμένο, άνεργο, ανασφάλιστο και άστεγο στην Ελλάδα αν ζει ως σκλάβος που πεινά και υποφέρει τα πάνδεινα επί πρωθυπουργίας Τσίπρα ή κάποιου άλλου πολιτικού κερατά. Ο «Βασιλιάς» είναι και θα παραμείνει εσαεί γυμνός, ακοινώνητος, άτολμος, πρόστυχος και σφουγγοκωλάριος του κάθε Γερμανού και Αμερικανού αλήτη όσο υπάρχει το αέναο χρέος ή (και) η χώρα εφαρμόζει κατοχικό δίκαιο.

Το ξεπούλημα της Μακεδονίας, της Κύπρου, του Αιγαίου, της Θράκης, της Β. Ηπείρου, κατ’ εντολή των «φίλων και συμμάχων», ή η προσπάθεια τους να αλλοιώσουν την ιστορία μας, να λοιδορήσουν την πίστη μας, να εποικίσουν, να διαμελίσουν και να εξισλαμίσουν δια της βίας την χώρα μας όπως και η άρνησή τους να αποπληρώσουν τα χρέη τους από τον Β’ Π.Π., αποτελούν, για τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο και ακομμάτιστο Έλληνα πατριώτη, casus belli.

«Ελλάδα είναι οι Έλληνες» και γι’ αυτό πρέπει να κρατάμε πάντα ψηλά την κεφαλή, να είμαστε μονιασμένοι, να υπερασπίζουμε με κάθε τρόπο την Πατρίδα και τα συμφέροντά της δίχως να φοβόμαστε κανένα και να αντιδράμε στην βία του κατακτητή όπως αυτό ορίζεται από τον νόμο και το Σύνταγμα της χώρας μας.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε.
Καλή λευτεριά.


Νέα Φιλική Εταιρεία

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 10/26/2018 08:31:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νέα Φιλική Εταιρεία: " «Aττίλας ΙΙΙ», τα μνημόνια της ντροπής συνεχίζονται!""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες