ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Οκτωβρίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας από τους Αλβανούς για τον Έλληνα Εθνομάρτυρα Κ. Κατσίφα.

-Διεθνή έρευνα ζητά η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής.
-Καταγγελίες από τον Δήμαρχο Δρόπολης.
-Προκαλεί εφιάλτες στο σύστημα ο Εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας, και αναγκάζει την Κυβέρνηση, μέρος υποταγμένων σε αυτήν ΜΜΕ, αλλά και την Ελληνική Αστυνομία να σκυλεύουν την μνήμη του.
-Οργή στην ομογένεια της Αλβανίας για την εκτέλεση του 35χρονου Έλληνα στους Βουλιαράτες.
-Προκαλεί ο Αλβανός Πρωθυπουργός με δηλώσεις του....

-Μπήκαν στο σπίτι του, το έκαναν άνω κάτω, χτύπησαν κι έβρισαν τους γονείς του λέει ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας Λεωνίδας Παππάς.
-Ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο οι Αλβανοί κομάντος να "έστησαν" την ανταλλαγή πυροβολισμών.


Οργή και πένθος έχει προκαλέσει στους Έλληνες η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις Αλβανικές ειδικές αστυνομικές δυνάμεις RENEA.
Η δολοφονία του περικλείεται από αντιφάσεις και πολλά κενά για τις συνθήκες θανάτου του, ενώ η κατάσταση στην περιοχή Βουλιαράτες είναι εξαιρετικά τεταμένη από χθες.
Ο δήμαρχος Δρόπολης καταγγέλλει ότι οι Αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις (Renea ) θα μπορούσαν να έχουν συλλάβει τον Κ. Κατσίφα ζωντανό.
" Πρέπει να διερευνηθεί η περίπτωση, οι ειδικές δυνάμεις αφαίρεσαν μια ζωή. Το χωριό είναι εξοργισμένο, γιατί χάθηκε έτσι με αυτόν τον τρόπο μια ζωή. Η δολοφονία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί", είναι τα λόγια του Δημάρχου.
Όλα έγιναν στο χωριό Βουλιαράτες, κοντά στο Αργυρόκαστρο, το πρωί της 28ης Οκτωβρίου.
Στο χωριό έγινε τελετή μνήμης στο νεκροταφείο των πεσόντων στο αλβανικό μέτωπο, παρουσία και της υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά.
Η αρχική πληροφορία είναι πως οι αλβανικές αρχές κατέβασαν σημαία που είχε υψώσει ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.


Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Λεωνίδα Παππά ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε διαπληκτισμό με Αλβανούς αστυνομικούς που βρίσκονταν στους Βουλιαράτες. Όπως είπε, εκείνοι του έδειξαν το περίστροφο και ο 35χρονος «θόλωσε».
"Δεν ξέρουμε τι έγινε αλλά ότι λογομάχησε με τους αστυνομικούς όταν του έδειξαν με επιδεικτικό τρόπο το περίστροφο", είπε. Ο Κατσίφας έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του, πήρε ένα καλάσνικοφ και επέστρεψε στο σημείο, πυροβολώντας στον αέρα.
"Αν ήθελε να σκοτώσει, θα σκότωνε. Οι αστυνομικοί ήταν στα πέντε μέτρα", είπε ο Λεωνίδας Παππάς, σημειώνοντας πως οι Αλβανοί αστυνομικοί "κρύφτηκαν στα καφενεία κι εκείνος έφυγε".
Αφού τελείωσε η εκδήλωση μνήμης στους Βουλιαράτες, ειδικές δυνάμεις κύκλωσαν την περιοχή. Στο σημείο όπου είχε κρυφτεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, μια παλιά δεξαμενή στο βουνό πίσω από το χωριό, δεν ήταν δύσκολο να εντοπιστεί. Κι εδώ προκύπτουν τα ερωτήματα και τα σενάρια.

Κατά τον Λεωνίδα Παππά, τα ενδεχόμενα που οδήγησαν στο θάνατο του 35χρονου είναι δυο: είτε οι Αλβανοί κομάντος τον εκτέλεσαν από την πρώτη στιγμή και στη συνέχεια άρχισαν να πυροβολούν μόνοι τους για να "στήσουν" ένα περιστατικό εμπλοκής και ανταλλαγής πυροβολισμών είτε (όπως αναφέρει η επίσημη εκδοχή της αλβανικής αστυνομίας) όταν του τελείωσαν οι σφαίρες βγήκε με το όπλο προτεταμένο, φώναξε "Ζήτω η Ελλάς" και επέλεξε να τον σκοτώσουν.
Η Αλβανική εισαγγελία Αργυροκάστρου ανακοίνωσε ότι ο K. Κατσίφας, εκτός των κατηγοριών που τον βάραιναν και αφορούσαν: οπλοκατοχή, πρόκληση υλικών βλαβών σε αστυνομικό όχημα, διατάραξη της ησυχίας, βαρύνεται πιθανόν και με την κατηγορία της διενέργειας εγκλήματος "πρόκλησης εθνοτικού μίσους εντός του αλβανικού εδάφους κατά Αλβανών πολιτών".

Οι αλβανικές αρχές σχεδόν αναμφισβήτητα γνώριζαν τις αναρτήσεις του Βορειοηπειρώτη στο διαδίκτυο, τις αναφορές του για λευτεριά στην Βόρεια Ήπειρο, το ότι φόραγε Ελληνική στρατιωτική φόρμα με ελληνικά σύμβολα, το ότι κρατούσε την σημαία της αυτόνομης Β.Ηπείρου σε διάφορα συλλαλητήρια, το ότι είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις του ελληνικού στρατού και σίγουρα θα παρακολουθείτο στενά.

Το "όλο σκηνικό" είναι αναμφισβήτητα στημένο, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων από τυχόν "διερευνήσεις" που θα επακολουθήσουν.
Εξάλλου αυτά τα έχουμε ξαναδεί με Τούρκους και Αλβανούς.


Την στιγμή που Κυβέρνηση και υποταγμένα ΜΜΕ κάνουν ήρωες επίδοξους ληστές, όπως τον Ζακ Κωστόπουλο,
Εθνομάρτυρες όπως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, που έχασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος την ελληνική σημαία, περνάνε στην black list της "πρωτοτελευταίας φοράς αριστερά".

Η υπόθεση της δολοφονίας του Κωνσταντίνους Κατσίφα από τους Αλβανούς προκαλεί τρόμο στο σύστημα, το οποίο είναι ανίκανο, αλλά και δεν θέλει, να υπερασπιστεί τους πραγματικούς Έλληνες και να αποδώσει δικαιοσύνη στην μνήμη τους.

Οι Αλβανοί προκαλούν συνεχώς, με τους Εθνικιστές να υβρίζουν και τον Αλβανό Πρωθυπουργό να ειρωνεύεται. και η Ελληνική Κυβέρνηση παίρνει μέτρα να διαφυλάξει τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα φοβούμενη αντίποινα από τους Έλληνες.

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 10/30/2018 12:04:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας από τους Αλβανούς για τον Έλληνα Εθνομάρτυρα Κ. Κατσίφα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες