ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Οκτωβρίου 2018
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συμμαχία Πολιτών: "Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε, ήσυχα κι απλά… "

Προφητικός ο στίχος του Γ. Ρίτσου για πολλά από εκείνα που ακολούθησαν από τότε στη χώρα, σε διάφορα επίπεδα και τομείς, μεταξύ αυτών και πρωτίστως μάλιστα στην πολιτική σκηνή και την αυτοδιοίκηση.

Όλο και πληθαίνουν λοιπόν τα τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις αλλά και ...
η έκφραση «διάθεσης» από πολλούς, που μιλούν μετά βεβαιότητας μάλιστα, για την επίτευξη της συμφωνίας μας, με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, για την κοινή μας κάθοδο και διεκδίκηση της ψήφου των δημοτών στο Δ. Ζίτσας.

Για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή και για να αποφύγουμε παρερμηνείες, οφείλουμε να πούμε πως συζητήσεις έγιναν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται και στο άμεσο μέλλον. Ο στόχος μπορεί να φαίνεται κοινός για όλους, η αλλαγή στην διοίκηση του Δήμου, όμως πολλές φορές διαπιστώνονται διαφορετικές επιδιώξεις και στοχεύσεις.
Το βέβαιο είναι πως η αναγκαιότητα για την αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου, είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη.
Σε ότι όμως αφορά στην «Συμμαχία Πολιτών», οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι όπως έγινε από την ημέρα ίδρυσης της παράταξής μας, έτσι και τώρα, οι αποφάσεις θα ληφθούν συλλογικά, χωρίς κανένα μέλος της, να μείνει εκτός της διαδικασίας, χωρίς να εκφράσει την άποψή του.

Με αυτόν τον τρόπο κινηθήκαμε όλα τα προηγούμενα, πολύ δυσκολότερα από τα σημερινά, χρόνια, με τον ίδιο τρόπο και την ίδια σκέψη θα κινηθούμε και τώρα.
Όσα προτείναμε, με βάση το επιστημονικά καταρτισμένο και κοστολογημένο πρόγραμμά μας στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις παραμένουν επίκαιρα, δυστυχώς.

Παρόλο που στο Δημ. Συμβούλιο αναλάβαμε την ευθύνη να αναδείξουμε και να «σηκώσουμε» το βάρος και την ευθύνη για κορυφαία θέματα για το Δ. Ζίτσας, αντιμετωπίσαμε ένα πρωτοφανές εμπάργκο από το σύνολο σχεδόν των τοπικών ΜΜΕ.
Παραμένουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας, αυτές που μας καταξίωσαν στη συνείδηση των δημοτών και των κατοίκων του Δ. Ζίτσας.

Όσοι παρέμειναν όρθιοι και δεν αναζήτησαν ψίχουλα εξουσίας από τους κρατούντες, θα κληθούν να συναποφασίσουν για το μέλλον της παράταξής μας.
Όσοι αναζήτησαν πολιτικές μεταγραφές, το βέβαιο είναι, πως δε μπορούμε να τους εκπροσωπήσουμε.
Ας μη προτρέχει λοιπόν κανείς, να ερμηνεύσει τις προθέσεις μας, τουλάχιστον πριν η παράταξη αποφασίσει συλλογικά.


Χρυσόστομος Βούζας
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 10/04/2018 10:43:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συμμαχία Πολιτών: "Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε, ήσυχα κι απλά… ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες