ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Φεβρουαρίου 2019
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ανοιχτή επιστολή Ακριτών πολιτών Κόνιτσας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εξοχότατε κ.κ. Πρόεδρε
Επισκεφθήκατε την ακριτική Κόνιτσα χτες, Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019, που γιόρταζε με δική της πρωτοβουλία την 106η επέτειο της απελευθέρωσής της από τον τουρκικό ζυγό.

Είχαμε, εμείς ο ακριτικός λαός, την προσδοκία πως ο...
ερχομός σας θα άφηνε ελπιδοφόρα μηνύματα για τις κρίσιμες στιγμές που περνάει το έθνος μας.

Οι ελπίδες μας όμως, κ. Πρόεδρε, θρυμματίστηκαν, όταν ακούσαμε από τα τηλεοπτικά κανάλια αποσπάσματα της ομιλίας σας στο επίσημο γεύμα.

Και μας δημιουργήθηκε το παράπονο γιατί τόση επιμονή στη συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα ότι « προασπίζει τη χώρα μας από τον αλυτρωτισμό των γειτόνων»;

Δεν είχατε πληροφορηθεί ότι μόλις το πρωί της ίδιας Κυριακής (24-2) είχε ανακοινώσει επίσημα το BBC ότι «στην Ελλάδα ζει μακεδονική μειονότητα καταπιεσμένη από τους Έλληνες»; (!!!!).

Εξάλλου πριν λίγες μέρες οι Γερμανοί δήλωσαν στην εφημερίδα Die Welt ότι «οι Έλληνες είναι μείγμα από Τούρκους, Σλάβους και Αλβανούς».

Ούτε μήνας δεν πέρασε από την υπογραφή της Συμφωνίας και ήδη άρχισαν να χτυπούν τα τύμπανα σε βάρος της πατρίδας μας: «εθνικά και πολιτισμικά είμαστε Μακεδόνες!
Tο ορίζει η Συμφωνία» είπε ο κ. Ζάεφ στα Σκοπιανά ΜΜΕ.

Το όνομα μόνο, κ. Πρόεδρε, δεν άνοιξε την όρεξη και την βουλιμία των γειτόνων μας, ώστε, πριν ακόμη την εσπευσμένη επικύρωση της Συμφωνίας από την ελληνική Βουλή, να αυτοαποκαλούνται εδώ κι εκεί προκλητικά Μακεδόνες και ο κ. Ζάεφ Μακεδόνας πρωθυπυργός;

Κι όταν η Συμφωνία πήρε την υπογραφή (!) των 153 Ελλήνων βουλευτών, τότε τα όργανα ήχησαν για τα καλά.

Άμεσα το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στο οποίο υπηρετεί και η συμπατριώτισσά μας κα Τζούφη Μερόπη , έσπευσε να αφαιρέσει την παράγραφο από το βιβλίο της Ιστορίας Γενικής Παιδείας του ΓΕΛ για τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Παύλο Μελά.

Είναι ή δεν είναι αυτό πρόκληση και εθνική υποχώρηση;

Κε Πρόεδρε, περιμέναμε ότι δεν θα υπογράφατε εσείς, μια Συμφωνία, που το 80% των πολιτών δεν ενέκρινε, με χαρισμένο όχι μόνο το όνομα αλλά και τη γλώσσα και την εθνότητα.

Την ημέρα του τελευταίου μεγάλου συλλαλητηρίου, 20-1-2019, φτάσαμε κι εμείς στην Αθήνα, οι ακρίτες από το Βορρά.

Δεν μας βλέπατε από κάποια οθόνη πώς μας συμπεριφέρθηκαν από την αρχή με τα χημικά;

Δεν ακούγατε τη φωνή μας που σας παρακαλούσαμε να επέμβετε να σταματήσει το κακό;

Φιλήσυχοι πολίτες είμαστε, μορφωμένοι, με την οικογένειά μας ο καθένας, ζητούσαμε, εσείς , ο Πρώτος Πολίτης της Χώρας, να μας προστατεύσετε.

φωτό:  Μπράτης ΙωάννηςΚαι στη συνέχεια το αποκορύφωμα....
Πληροφορηθήκαμε, πριν φύγουμε την ίδια μέρα από την Αθήνα, ότι δεν δεχθήκατε καν να παραλάβετε το ψήφισμα διαμαρτυρίας 1.000.000 και πλέον Ελλήνων πολιτών, τη στιγμή που είχαμε δεχθεί και υπομείνει την ύπουλη και προσχεδιασμένη συμπεριφορά μιας χούφτας χαϊδεμένων κουκουλοφόρων όσο και τη βίαιη αντιμετώπιση από τα ίδια τα παιδιά μας που υπηρετούν στα ΜΑΤ.

Γιατί, κε. Πρόεδρε, μας αφήσατε ανυπεράσπιστους;

Και σαν να μην έφθανε αυτό, ακούσαμε τον κ. Πρωθυπουργό λίγες μέρες μετά να μεταποιεί το εκατομμύριο και πλέον του αγνού Ελληνικού λαού σε 70000 ενώπιον του κου Μακρόν και να μας αποκαλεί χωρίς μυαλό.

Περιμέναμε να τον βάλετε στη θέση του.

Αντ’ αυτού προβλήθηκε επανειλημμένα ο χαρακτηρισμός του λαού από τους κους βουλευτές ως « το φασισταριό, τα εθνίκια, οι χρυσαυγίτες » και αισθανθήκαμε ότι μείναμε.... μ ό ν ο ι.

Σας ζητήσαμε με τηλεφωνήματα στην Προεδρία να νοιαστείτε για το λαό- που όχι για χρήματα , όχι για συμφέροντα-φώναζε την ιστορική αλήθεια «Η Μακεδονία    είναι   μία και Ελληνική».

Για όλα αυτά η στεντόρεια φωνή σας στην Κόνιτσα ότι η επικύρωση της Συμφωνίας υπερασπίζεται την ωφέλεια της πατρίδας μας, μας πλήγωσε πολύ!

Δεν είστε και δικός μας Πρόεδρος;

Είμαστε η μαγιά, που ό,τι και να μας κάνουν, θα επιμένουμε να υποστηρίζουμε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στη χώρα μας.

Ναι , είμαστε η μαγιά που άφησε ο Λεωνίδας με τους 300, η μαγιά του Μακρυγιάννη που έλεγε: «αν μου πειράξουν την πίστη και την πατρίδα μου, θα φωνάξω και θα ενεργήσω , κι ας με κάνουν ό,τι θέλουν».

Επειδή δεν αγνοούμε το θράσος και τις απειλές των γειτόνων μας σας παρακαλούμε να τους δίνετε άμεση και αυστηρή απάντηση.

Άλλωστε ο γείτονάς μας πρωθυπουργός της Αλβανίας διεκδικεί και τα δικά μας εδάφη «μετά από συνεννόηση με την Αθήνα», κατά δήλωσή του.

Γι’ αυτό και δεν μας αρκούν πια οι δηλώσεις σας στις εθνικές μας επετείους, αλλά η δυναμική σας παρέμβαση , έστω και με θυσίες, γιατί είστε ο Πρόεδρος όλων μας.

Με τιμή
Φωνή Ακριτών Πολιτών


Ανοιχτή επιστολή προς την Αυτού Εξοχότητα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλο
25-2-2019
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/28/2019 12:33:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Ανοιχτή επιστολή Ακριτών πολιτών Κόνιτσας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες