ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Ιουλίου 2019
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η νέα τάξη πραγμάτων βάζει φιλολαϊκή μάσκα!

Νέο φόρο πλούτου ζητάει ο Σόρος και η παρέα του .
H Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως έχει διαφανεί από τις δράσεις της εδώ και καιρό τα έχει βάλει με τα φιλολαϊκά πατριωτικά κινήματα, των οποίων η ρητορική ακούγεται δελεαστική στα αυτιά των ψηφοφόρων.

Χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις, φίλησε το, λέει ο λαός κι από ότι...
φαίνεται , αφού η ΝΤΠ δεν κατάφερε , όπως διεφάνη και στις Ευρωεκλογές, να πλήξει τα λαϊκά κινήματα, άλλαξε τακτική και τώρα υιοθετεί την φιλολαϊκή γραμμή τους!

Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος και μέλη των οικογενειών Gund και Pritzker συγκαταλέγονται μεταξύ των πλουσιότερων επιχειρηματικών ηγετών του κόσμου και προχώρησαν στην πρωτοβουλία να υπογράψουν μια επιστολή που καλεί για νέο φόρο πλούτου των ΗΠΑ.

Ο Σόρος και οι άλλοι υπογράφοντες ισχυρίζονται ότι ένας φόρος 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων επί του ενεργητικού άνω των 50 εκατομμυρίων δολαρίων και πρόσθετος φόρος 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε περιουσιακά στοιχεία άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων θα μπορούσε να δημιουργήσει φορολογικά έσοδα ύψους 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για δέκα χρόνια.

Η επιστολή, που κυκλοφόρησε σήμερα, απευθύνθηκε στους «Προεδρικούς υποψηφίους του 2020», υποστηρίζει ότι «η Αμερική έχει ηθική και οικονομική ευθύνη να φορολογήσει περισσότερο τον πλούτο μας. Ένας φόρος περιουσίας θα μπορούσε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, στη βελτίωση της οικονομίας, στη βελτίωση των αποτελεσμάτων της υγείας, στη δίκαιη δημιουργία ευκαιριών και στην ενίσχυση των δημοκρατικών μας ελευθεριών. Η καθιέρωση ενός φόρου περιουσίας είναι προς το συμφέρον της δημοκρατίας μας. »


Η επιστολή παρουσιάζεται ως «πρόσκληση για δράση» που αντιμετωπίζει το αυξανόμενο χάσμα μεταξύ των πλουσιότερων κόσμων και ισχυρίζεται ότι εκατομμύρια Αμερικανοί μεσαίου εισοδήματος πληρώνουν ήδη φόρο περιουσίας με τη μορφή φόρων ιδιοκτησίας στην πρωταρχική μορφή του πλούτου , το σπίτι τους.

«Το επόμενο δολάριο των νέων φορολογικών εσόδων θα πρέπει να προέρχεται από τους πιο οικονομικά τυχερούς, όχι από μεσαίου και χαμηλότερου εισοδήματος Αμερικανούς».

Μάλιστα η επιστολή ονομάζει τη γερουσιαστή Elizabeth Warren, τον δήμαρχο Pete Buttigieg και τον εκπρόσωπο Beto O’Rourke, ως υποστηρικτές της ιδέας του φόρου περιουσίας. Στην επιστολή δεν αναφέρεται ο γερουσιαστής Bernie Sanders.

Ο Sanders στο παρελθόν έχει υποστηρίξει ένα σχέδιο φορολογίας περιουσίας με επιτόκια έως και 77% σε κληρονομιές άνω των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Ocasio-Cortez από την πλευρά της δήλωσε ότι το εισόδημα άνω των $ 10 εκατομμυρίων μπορεί να χρειαστεί να φορολογηθεί μέχρι 70%.

Ο πλήρης κατάλογος των υπογραφόντων περιλαμβάνει τα εξής «μπουμπούκια»: Louise J. Bowditch, Robert S. Bowditch, Abigail Disney, Sean Eldridge, Stephen R. Αγγλικά, Agnes Gund, Catherine Gund, Nick Hanauer, Arnold Hiatt, Chris Hughes, Molly Munger, Regan Pritzker, Rosenstein, Stephen M.Silberstein, Ian T. Simmons, Liesel Pritzker Simmons, Alex Soros, George Soros.

pentapostagma.gr

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 7/16/2019 12:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η νέα τάξη πραγμάτων βάζει φιλολαϊκή μάσκα! "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες