ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Μαΐου 2021
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ατελείωτα προβλήματα για την Τουρκία με τους S-400


Τα πράγματα για την Τουρκία, δεν εξελείσονται όπως αυτή θα ήθελε, μετά την αγορά των S-400 από την Ρωσία. 

 Μπορεί με την ανακοίνωση του Ερντογάν, για την αγορά του Ρωσικού συστήματος, να γέμισε με ενθουσιασμό αυτούς που τρέφουν αντιαμερικανικά συναισθήματα, αλλά η Τουρκία από ότι φαίνεται έχει μπλέξει. 
 Ο ενθουσιασμός και φράση, « κανείς δεν θα μας υποδείξει τι να αγοράσουμε», που κυριάρχησε με τέτοιες δηλώσεις από πολλούς των Τουρκικών Αρχών, παίρνουν άλλη τροπή. 
 Αλλά το πρόβλημα της Άγκυρας, με την αγορά του συστήματος S-400 έχει και μια άλλη πλευρά. 

 Η Τουρκία, βρίσκεται στα πρόθυρα να αποτύχει αρκετές ήδη συμφωνημένες συμφωνίες με τους πελάτες της, ακριβώς λόγω της επιδείνωσης των τουρκοαμερικανικών σχέσεων. 
 Το Πακιστάν, είναι ένα πρόσφατο παράδειγμα αυτού. Πριν από σχεδόν τρία χρόνια, το 2018, η Τουρκία και το Πακιστάν υπέγραψαν μια συμφωνία, στην οποία η Τουρκία ήταν έτοιμη να πουλήσει 30 ελικόπτερα T129 Atak στούς Πακιστανούς, συνολικής αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 
 Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί, τουλάχιστον για τώρα. 

Η καθυστέρηση στην παραγωγή από την Τουρκία, είναι το μικρότερο πρόβλημα στο πλαίσιο των «φρένων» από τις Ηνωμένες Πολιτείες. 
 Η Τουρκία έχει σοβαρή στρατιωτική παραγωγή, αλλά χωρίς ισχυρή στρατιωτική ανάπτυξη. Το ελικόπτερο T129 Atak, διαθέτει κινητήρα T800-4A, που είναι η εξαγόμενη έκδοση του CTS800. 
 Αυτοί οι κινητήρες, κατασκευάζονται από μια κοινή επιχείρηση, μεταξύ της αμερικανικής εταιρείας Honeywell και της βρετανικής εταιρείας Rolls-Royce. 
 Η αβεβαιότητα είναι ακριβώς σε αυτό το γεγονός. 

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες, αρνούνται να εκδώσουν μια τουρκική άδεια εξαγωγής ελικοπτέρων στην Τουρκία για το Πακιστάν. 
 Οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν το δικαίωμα να το πράξουν, επειδή όπως προαναφέρθηκε ο κινητήρας δεν είναι τουρκικός. Οι κυρώσεις που επέβαλε η Ουάσιγκτον στην Τουρκία, σχετικά με την αγορά ρωσικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας, επηρεάζουν ακριβώς αυτόν τον τύπο συναλλαγής. Η Τουρκία, βρίσκεται σε σταυροδρόμι και η βιομηχανία έχει πλέον, πλήρη επίγνωση της δύναμης των οικονομικών κυρώσεων απευθείας σε αυτήν. 
 «Υπάρχουν και άλλα στοιχεία για τα οποία οι Αμερικανοί, ενδέχεται να αρνηθούν να εκδώσουν άδειες εξαγωγής», ανέφερε ένας ανώτερος αξιωματούχος της τουρκικής στρατιωτικής βιομηχανίας στην Defense News. «Έχουμε την εντύπωση, ότι η συμφωνία T129 δεν θα περάσει χωρίς πολιτική απόφαση από την Ουάσινγκτον» δήλωσε. 

 Η κατάσταση για την Άγκυρα επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο, καθώς οι νομοθέτες στην Ουάσιγκτον, απέσυραν όλα τα αιτήματα για εξαγωγή τουρκικών όπλων με αμερικανικά εξαρτήματα, όπως και οι ιδιωτικές εταιρείες. 
 Το Πακιστάν, βλέποντας την κατάσταση στην Τουρκία και μην θέλοντας να μπεί σε μια αντιπαράθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, (πιστός σύμμαχός της) αποφάσισε και επέτρεψε, μια καθυστέρηση έξι μηνών στην παράδοση ελικοπτέρων. 
 Αλλά αυτό, δεν είναι λύση σε ένα πρόβλημα αλλά παράταση της αγωνίας. 
 Επειδή τώρα η Άγκυρα, θα πρέπει να «ικετεύσει» την Ουάσινγκτον για «πολιτική απόφαση». 
 Υπάρχει φως στη σήραγγα, και ήρθε πριν από μερικές ώρες, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέδωσαν άδεια εξαγωγής στην Τουρκία, αλλά για μια συμφωνία με τις Φιλιππίνες. 
 Αλλά η δράση της Ουάσινγκτον, είναι ένα «ειρωνικό χαμόγελο», καθώς η συμφωνία με τις Φιλιππίνες αφορά μόνο έξι ελικόπτερα του ίδιου μοντέλου και για ένα ποσό, λίγο πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια. 

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες έδειξαν την πρώτη «κίτρινη κάρτα» στην Τουρκία. 
 Η Άγκυρα ,πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά, ότι μετά από μια δεύτερη κίτρινη κάρτα, ακολουθεί μια κόκκινη κάρτα με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/28/2021 10:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

1 σχόλια for "Ατελείωτα προβλήματα για την Τουρκία με τους S-400"

  1. They are the primary cause of part failure, stress concentrations, poor flow patterns and increased injection mold put on (see Fig. 9). Indicate radii at the inside and out of doors corners to the utmost which the part design will allow. In components would possibly be} primarily structural and not cosmetic, rib base thickness may be as much as} 80% of the adjoining wall thickness . For low production portions, producers create molds of 3D printed polymer resin since it's low-cost and doesn’t should undergo toilet flapper types a long production cycle.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες