ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Φεβρουαρίου 2022
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ν.Δένδιας: Δεν πρόκειται να κάνουμε ποτέ έρευνες & εξορύξεις υδρογονανθράκων στο Αιγαίο...


Απίστευτη δήλωση μπροστά στον Τούρκο πρέσβη! 

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ενώπιον του Τούρκου πρεσβευτή στο Όσλο, με την οποία επιβεβαιώνει και επί της ουσίας καθησυχάζει και την Τουρκία ότι δεν πρόκειται η Ελλάδα να κάνει έρευνες και εξορύξεις υδρογονανθράκων στο Αιγαίο!

Την ίδια στιγμή τα εγχώρια ΜΜΕ στο σύνολό τους παρουσίαζαν τον Έλληνα ΥΠΕΞ ως «ήρωα» που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Τούρκο πρέσβη, όμως πουθενά δεν μεταδόθηκε η δήλωση για τις έρευνες στο Αιγαίο.

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ ήταν σαφής: 
Δεν θέλουμε και δεν θα κάνουμε έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο Αιγαίο!

Όπως είπε, ακόμα και αν υπάρχει (σ.σ. είπε μάλιστα πως δεν ξέρουμε ότι υπάρχει), το κόστος εξόρυξης και ο χρόνος που θα απαιτηθεί κάνουν το εγχείρημα αμφίβολο.

Ο Νίκος Δένδιας έκανε λόγο για μία νέα εποχή μακριά από τους υδρογονάνθρακες ενώ σημείωσε πως ο παράδεισος του Αιγαίου δεν υπάρχει διάθεση να μετατραπεί σε Κόλπο του Μεξικού.

Εν ολίγοις υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται για φυσικό αέριο και για πετρέλαιο, αφού η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με τους Γερμανούς για ανεμογεννήτριες, αλλά και ότι δεν θέλουμε να χαλάσουμε τον πλούτο του Αιγαίου για να έρχονται οι τουρίστες.

Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου έναν χρόνο ο Νίκος Δένδιας είχε κάνει παρόμοια δήλωση σε συνέντευξή του στο ArabNews όταν και είχε πει τα εξής:
«Η Ελλάδα πιστεύει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και δεν πρόκειται να αρχίσει να σκάβει τον βυθό της Μεσογείου για να βρει αέριο και πετρέλαιο, για έναν πολύ απλό λόγο… Χρειαζόμαστε 10 με 20 χρόνια για να το βρούμε και να το εκμεταλλευτούμε, και από οικονομική άποψη θα ήταν πολύ πιο ακριβό για παράδειγμα από το δικό σας, της Σαουδικής Αραβίας. Έτσι, οικονομικά δεν οραματίζομαι την Ελλάδα να γίνει χώρα παραγωγής πετρελαίου».

Και στο σημείο αυτό ο κ Δένδιας αναφέρθηκε και στο Αιγαίο λέγοντας ότι «είναι ένας παράδεισος στη γη. Δεν σκοπεύουμε να το μετατρέψουμε σε κόλπο του Μεξικού. Η Ελλάδα δεν σχεδιάζει στο άμεσο μέλλον να γίνει χώρα παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου».

Όπως και τότε, έτσι και τώρα οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών είχαν αποκρυφθεί από το σύνολο του Τύπου, ακόμα και από του αντιπολιτευόμενου και το μοναδικό ΜΜΕ που είχε αναδείξει το θέμα ήταν το pronews.gr.

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό με το γεγονός ότι κάποιοι προωθούν τον Ν.Δένδια για την ηγεσία του Κ.Μητσοτάκη;  Άγνωστο.

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/22/2022 10:49:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

1 σχόλια for "Ν.Δένδιας: Δεν πρόκειται να κάνουμε ποτέ έρευνες & εξορύξεις υδρογονανθράκων στο Αιγαίο..."

  1. Ανώνυμος

    https://top-highlights.gr/b/1432729/%CE%A4%CE%BF-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%95%CE%9A-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%A3%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωση για Σεπτεμβριανά.Και οι άλλες ΑΕΚ εξέδωσαν.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες