ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Φεβρουαρίου 2022
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Την ώρα που οι χώρες η μία μετά την άλλην καταργούν τα πιστοποιητικά... εμείς τα δικά μας...


Μια «βόμβα» έριξε ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους το πρωί της Τρίτης, καθώς την ώρα που οι περισσότερες χώρες καταργούν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού αυτός υποστηρίζει ότι μπορεί... και να μην καταργηθούν ποτέ! 

 Δηλαδή μπορεί να έχουμε πιστοποιητικά εμβολιασμού ακόμη και όταν τελειώσει η πανδημία του κορωνοϊού!

Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται από επίσημα χείλη μια τέτοια πρόταση, καθώς τα πιστοποιητικά υποτίθεται ότι είχαν εφαρμοστεί για να «διευκολύνουν» τα ταξίδια εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα για το πιστοποιητικό εμβολιασμού είπε ότι «είναι το τελευταίο που θα φύγει και αν θα φύγει ποτέ γιατί αποδείχθηκε αποτελεσματικό». 
Bέβαια δεν ξεκαθάρισε για ποιους είναι αποτελεσματικό, καθώς το μόνο που έχει πετύχει η κυβέρνηση με τα πιστοποιητικά είναι να μεταδίδεται «νόμιμα» ο ιός και να πιέζονται οι πολίτες για να εμβολιαστούν.

Από εκεί και πέρα για την κατάργηση των υπολοίπων μέτρων είπε ότι «θα πάμε πολύ κοντά στην κανονικότητα το καλοκαίρι λόγω και της εμβολιαστικής κάλυψης» και εξήγησε ότι «θα γίνεται σταδιακά η άρση των μέτρων, ανάλογα με το πού βρίσκονται η πίεση και οι αριθμοί». 

Ερωτηθείς, δε, για τη χρήση της μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για τους μεν εσωτερικούς χώρους είπε ότι «θα είναι από τα τελευταία μέτρα που θα φύγουν», για τους δε εξωτερικούς χώρους επιβεβαίωσε ότι είναι ένα από τα θέματα που συζητούν τα μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

Επιμένοντας, πάντως, στο κλίμα αισιοδοξίας είπε ότι «μπορώ να ποντάρω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα είναι άλλη η πραγματικότητα και θα είναι κοντά στην κανονικότητα» συμπληρώνοντας, ωστόσο, ότι «η πανδημία δεν έχει τελειώσει, δεν θα εξαφανιστεί με ένα μαγικό ραβδί, αν δεν έχουμε άλλη μετάλλαξη – που δεν είναι πιθανό – τότε πάμε πολύ κοντά στην καθημερινότητα από Σεπτέμβριο».

Σημείωσε, τέλος, ότι «οι μη εμβολιασμένοι θα συνεχίσουν να είναι οι πιο εκτεθειμένοι και ο κίνδυνος θα είναι πολλαπλάσιος όταν θα αρθούν τα μέτρα» καθώς και ότι «τώρα δεν πάμε για τέταρτη δόση. Αν θα χρειαστεί θα το δούμε από τον Σεπτέμβριο και ούτε και αυτό δεν έχει κριθεί». ν

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/22/2022 12:11:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Την ώρα που οι χώρες η μία μετά την άλλην καταργούν τα πιστοποιητικά... εμείς τα δικά μας... "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες