ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Μαΐου 2023
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Για αυτό έπιασαν το Φ. Μπελέρη... Υποσχέθηκε εξελληνισμό της Χειμάρας.


Τον “χορό” έστησαν οι Τσάμηδες για τον Ράμα
Να σταματήσουν οι εναέριες περιπολίες ελληνικών F-16 για την διαφύλαξη του αλβανικού FIR και η εκπαίδευση σε ελληνικά κέντρα Αλβανών κομάντος

Ο πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων (PDIU), Σ.Ιντρίζι είχε αντιδράσει στην συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος για το δήμο Χειμμάρας, Φ.Μπελλέρης ( 09 Μαΐου 2023).
 
Με ανάρτησή του στο Facebook ο Ιντρίζι είχε αναφέρει “ότι κανένας νόμιμος υποψήφιος δεν θα τολμούσε να εντάξει στην εκλογική του πλατφόρμα τον ελληνισμό της Χειμμάρας.

Ο ίδιος έχει καλέσει τα όργανα της αλβανικής δικαιοσύνης να ξεκινήσουν την έρευνα για την υπόθεση, καθώς όπως είπε παραβιάζεται η εδαφική ακεραιότητα της χώρας και το Σύνταγμα.Ολόκληρη η ανάρτηση του προέδρου ων Τσάμηδων:
“Η Χειμμάρα δεν είσαι εσύ. Αρνήθηκα αρχικά να θεωρήσω αληθινή τη συνέντευξη του Φρέντι Μπελέρη για την ελληνική εφημερίδα «Πρώτο θεμα», γιατί κανένας νόμιμος υποψήφιος δεν θα τολμούσε να μιλήσει και να χρησιμοποιήσει τον εξελληνισμό της Χειμμάρας ως πλατφόρμα του.
Η συνέντευξη συνεχίστηκε όταν μίλησαν για τη Βόρειο Ήπειρο ως φυσική έννοια και κανείς δεν μίλησε για εκείνη την επαίσχυντη σελίδα της Δημοκρατίας, και το γεγονός ότι η Βόρειο Ήπειρος βρίσκεται στα θεμέλια της γενοκτονικής φιλοσοφίας απέναντι στους Αλβανούς, και της ελληνικής Μεγάλης Ιδέας.

 
Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να πω ότι ότι η Χειμμάρα είναι αλβανική γη, ότι την εποχή του βασιλιά Ζόγκου, η Αλβανία αναγνώρισε τις μειονοτικές περιοχές που ορίστηκαν και η Χειμμάρα ούτε ήταν ούτε θα είναι ποτέ μειονοτική περιοχή, επειδή δεν υπάρχει εθνοτική πλειοψηφία από Έλληνες.
Η Χειμμάρα είναι η χώρα των Αλβανών ανδρών και γυναικών που ήξεραν πώς να διαφυλάξουν την Αλβανία όσο λίγοι άλλοι.

 
Δεύτερον, υπενθυμίζω σε αυτόν τον κατηγορούμενο για τη σφαγή της Επισκοπής το 1995 και καταδικασμένο με την υπ' αριθμ. 224/24.9.2004 απόφαση του δικαστηρίου Αυλώνας και υπ' αριθμόν 302/26.12.2006 για παραβίαση εθνικών συμβόλων και διατριβών του ελληνισμού. της Αλβανίας και η εγκληματική του Βορίου Ηπείρου θα λάβουν την ανάλογη απάντηση από τους Χειμμαριώτες στις 14 Μαΐου 2023”.

 
Πρόκειται για το γνωστό μίσος εκτός των εθνικιστών στην Αλβανία, και των περιβόητων Τσάμηδων, που τόσα εγκλήματα κατά της Ελλάδος εξετέλεσαν μέσα στην κατοχή, με συνεργασία σε εκτελέσεις, συνεργασία με κατοχική δύναμη και πολλά άλλα. Το ζήτημα είναι οικονομικό, αλλά πρωτίστως είναι εθνικό αφού οι Αλβανοί δεν αναγνωρίζουν την Χειμμάρα ως μειονοτική περιοχή.

pentapostagma.gr
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/15/2023 11:43:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

0 σχόλια for "Για αυτό έπιασαν το Φ. Μπελέρη... Υποσχέθηκε εξελληνισμό της Χειμάρας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες