ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιουνίου 2023
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Διαπιστευτήρια ΝΙΚΗΣ στο Βελλίδειο!Η μεγάλη προεκλογική εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη. 
 Σε μία αίθουσα κατάμεστη από φίλους της ΝΙΚΗΣ και σε ένα κλίμα ζωντανό, με τον παλμό της Νεολαίας της ΝΙΚΗΣ και διάχυτη την συγκίνηση, ο Πρόεδρος Δημήτρης Νατσιός καθώς και επίλεκτα στελέχη του Κινήματος ανέδειξαν καίριες τοποθετήσεις σε ένα πλήθος ουσιαστικών ζητημάτων για το παρόν και το μέλλον μας.  

  Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα επετειακό βίντεο με αφορμή τη μαύρη επέτειο της προηγουμένης μέρας, 17 Ιουνίου, ημερομηνία που, προ 5 ετών, υπεγράφη η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία απεργάσθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια επιτηδείως εξυπηρέτησε η Νέα Δημοκρατία, παρά τις αντίθετες προεκλογικές της υποσχέσεις. Το καλωσόρισμα της εκδήλωσης και τον συντονισμό πραγματοποίησε ο κ. Εμμανουήλ Γκλάβας (Υποψήφιος Α΄ Θεσσαλονίκης, Ασφαλιστής), υπενθυμίζοντας ότι η ΝΙΚΗ δεν ήρθε για να μοιράσει θώκους και αξιώματα σε όσους αγωνίζονται στις τάξεις της, αλλά ακάνθινα στεφάνια. 

  Ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης (Υποψήφιος Επικεφαλής Επικρατείας, Επίτιμος Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου) παρουσίασε το διακύβευμα της επόμενης Βουλής, εστιάζοντας στις μεγάλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε ως Ελληνισμός, ως κοινωνία και ως πολίτες: τους κινδύνους της συνταγματικής αναθεώρησης, την απειλή της εθνικής μας κυριαρχίας, την εκχώρηση εθνικής δικαιοδοσίας σε παγκόσμιες υγειονομικές αρχές, την κυβερνητική παρέμβαση στη ζωή και τις προσωπικές ελευθερίες του πολίτη, την σταδιακή κατάργηση του φυσικού νομίσματος και τον ψηφιακό έλεγχο των πολιτών. 

  Η κ. Βιορίκα Ματσουκατίδου (Υποψήφια Α’ Θεσσαλονίκης, Γενική Ιατρός), σκιαγράφησε βασικές παραμέτρους της υγείας και την ανάγκη του δημόσιου χαρακτήρα της και της ανάληψης των ηνίων της υγείας από ειδικούς και όχι την κομματοκρατία. 

  Ο κ. Κοσμάς Καραΐσκος (Υποψήφιος Α’ Αθηνών, Δημοσιογράφος), έδωσε αναλυτικότερα το στίγμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στην Θράκη μας, που βρίσκεται σε μία διελκυστίνδα μεταξύ της τουρκικής επεκτατικότητας, της ελληνικής κρατικής εγκατάλειψης, και του πατριωτισμού των αγωνιστών πατριωτών Θρακιωτών.  

  Στην κεντρική ομιλία, ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτριος Νατσιός με ποικίλες ιστορικές αναφορές, τόνισε, παραφράζοντας τον Κωστή Παλαμά, ότι "οι νεκροί και οι αγέννητοι θα δικάσουν όσους ξεπουλάνε την τιμή της Μακεδονίας".  

  Στη συνέχεια ο κ. Νατσιός αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται η ΝΙΚΗ από την επόμενη ημέρα των εκλογών της 21ης Μαΐου από άλλα κόμματα. Υπογράμμισε γιατί χρειάζεται να είναι η ΝΙΚΗ στη Βουλή, ενώ τόνισε πως «δεν θα επιτρέψουμε Πρέσπες του Αιγαίου». Εστίασε στον μεγάλο στόχο της ΝΙΚΗΣ να στηρίξει την Ελληνική Οικογένεια: "Η Ελλάδα τούτη την εποχή θέλει παιδιά και παιδεία. Γονική άδεια 5 ετών στη μητέρα και στήριξη της πολυτεκνίας, είναι οι θέσεις της ΝΙΚΗΣ» τόνισε. 

  Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους υποψηφίους Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό μας ύμνο, σε κλίμα συγκίνησης και ομοψυχίας.  

  Το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ δυναμώνει και θα δώσει ένα αγωνιστικό, ηχηρό παρόν στην εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου, ως εφαλτήριο για τους νέους αγώνες που θα κληθεί να δώσει η ΝΙΚΗ στα έδρανα της Βουλής.

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/20/2023 12:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Διαπιστευτήρια ΝΙΚΗΣ στο Βελλίδειο!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες