ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Ιουνίου 2023
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Παρουσίαση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Πλεύσης Ελευθερίας στα Ιωάννινα.


Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου η Πλεύση Ελευθερίας ενίσχυσε το ψηφοδέλτιο στα Ιωάννινα. 
Ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου, θα ήθελα να αναφέρω κάποια προσωπικά στοιχεία. 

Είμαι Δικηγόρος, γεννήθηκα το 1971 στα Ιωάννινα, με καταγωγή από το Σούλι Θεσπρωτίας. 
Κατάγομαι από δημοκρατική οικογένεια με σημαντική προσφορά αίματος για την πατρίδα. 
Ο παππούς μου Θεόδωρος εκτελέστηκε με τα δυο του αδέλφια από τους Γερμανούς και Τσάμηδες στην εκτέλεση των 49 προκρίτων της Παραμυθιάς Σουλίου, στις 29-9-1943. 

Απόφοιτος της Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων και της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 
Παρακολούθησα σεμινάρια Δημοσιογραφίας από πολύ γνωστούς και καταξιωμένους δημοσιογράφους και εργάστηκα ως ραδιοφωνικός παραγωγός εκπομπών στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του. 
Επίσης, εργάστηκα και παρουσίασα εκπομπές στους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς στα Ιωάννινα, ενώ πολλοί θα είχατε ακούσει τη μουσική που επέλεγα για το Μαντζάτο, τον Φρόντζο, το 98, γνωστά στέκια της γενιάς μου. 
Είμαι υποψήφιος, ως ηπειρώτης, ιδρυτικό μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας, από όταν μετριόμασταν στα δάχτυλα, για να σηματοδοτήσουμε τη σημασία της Ηπείρου στην ίδρυση του κόμματος. 
Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου είμαστε με μια υπέροχη ομάδα υποψηφίων, καθώς ενισχύσαμε το ψηφοδέλτιο αριθμητικά και ποιοτικά. Παιδιά που θα πάνε το κίνημα και την περιοχή πολύ μακρύτερα

. Μια νέα γενιά με όρεξη και ιδέες. 
Με τη θέληση και την ψήφο σας, θα μας δώσετε μια θέση αντιπολίτευσης - υπεράσπισης των πολιτών και ομάδων, ώστε να πάμε τα Ιωάννινα και την Ήπειρο μπροστά. 
Να μη μας αγνοούν και να μας ακούν, όπως αρμόζει στην περιοχή μας, που με τους ευεργέτες και τους αγωνιστές της θεμελίωσε τη νεότερη Ελλάδα αλλά και με τους σημερινούς νέους και νέες θεμελιώνει το αύριο. 

 Το ψηφοδέλτιό μας: 
Θεόδωρος Τσούλας, Δικηγόρος 
Βασιλική Σκόπη, Kαλλιτέχνης - Aργυροχρυσοχόος 
Ναπολέων Παπαγεωργίου, Κοινωνιολόγος PhD 
Ελόνα Τσέτσου, Τεχνολόγος τροφίμων 
Παναγιώτης Κατσακιώρης, Ιατρός-Ομοιοπαθητικός

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/22/2023 12:08:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Παρουσίαση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Πλεύσης Ελευθερίας στα Ιωάννινα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες