ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Ιουλίου 2023
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Με επιτυχία το τριήμερο εκδηλώσεων στο 37ο Αντάμωμα Βλάχων


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 37ο Αντάμωμα των Βλάχων με μεγάλη συμμετοχή Επισήμων καλεσμένων και πλήθος θεατών και στα Ιωάννινα και στο Μέτσοβο.

Την Παρασκευή, πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, πλήθος κόσμου στην πόλη των Ιωαννίνων απόλαυσε την «πατινάδα» με επικεφαλής την σημαία της ΠΟΠΣΒ, τους μουσικούς που μας ταξίδεψαν στα μονοπάτια της παράδοσης και αντιπροσωπείες χορευτικών  ομάδων μας  που καταχειροκροτήθηκαν.Κύριο μέλημα της Ομοσπονδίας, όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Μαγειρίας, είναι η ανάδειξη και η διατήρηση της μακραίωνης πολιτιστικής μας παράδοσης ως πολιτισμικής έκφανσης του Ελληνισμού και υποχρέωσή μας η μεταλαμπάδευσή της στις νεότερες γενεές.

Πλήθος επισήμων καλεσμένων παρακολούθησε και χαιρέτισε τις εκδηλώσεις στα Ιωάννινα και στο Μέτσοβο.

Παραβρέθηκαν, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης η Υφυπουργός και βουλευτής Ιωαννίνων κ. Μαρία Κεφαλά, ο Μητροπολίτης Περιστερίου σεβ. Γρηγόριος Παπαθωμάς, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος τιμήθηκε στο Μέτσοβο με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στον βλαχόφωνο Ελληνισμό, όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες Ηπείρου, οι Δήμαρχοι Ιωαννιτών  και Μετσόβου καθώς και  Δήμαρχοι του Νομού Ιωαννίνων, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας κ. Σ. Λιάπης, οι Πρόξενοι Κορυτσάς κ. Ν. Γιωτόπουλος και Μοναστηρίου κ. Α. Βιδούρης, ο πρώην Υπουργός κ. Α. Μπέζας, ο Πρέσβης ε.τ. κ. Σταύρος Τσιέπας, οι Αντιεριφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας κ.κ. Γιωτίκας και Πάλλας, ο Βλάχος Αντιδήμαρχος Σερρών κ. Γ. Ταϊρης και πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων Βλάχων από βαλκανικές χώρες, από Κορυτσά, Φιέρι ,Βελιγράδι, Κρούσοβο  και για πρώτη φορά από την Βουλγαρία.

Χαιρετισμούς εγγράφως απέστειλαν  ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας, οι Περιφερειάρχες Κεντρ. Μακεδονίας κ Α. Τζιτζικώστας και Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας.

Τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους στην Παράδοση, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, ο τραγουδιστής της Ηπείρου κ. Σάββας Σιάτρας και οι μουσικοί κ.κ. Κ. Ζέρβας και Α. Φασούλας.
Το Δ.Σ. της ΠΟΠΣ Βλάχων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Μετσόβου κ. Τζαφέα για την άριστη φιλοξενία των εκδηλώσεων του 37ου Ανταμώματος.

Καλή  αντάμωση του χρόνου στο 38ο Αντάμωμα.Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 7/14/2023 11:34:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Με επιτυχία το τριήμερο εκδηλώσεων στο 37ο Αντάμωμα Βλάχων "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες