ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Ιουλίου 2023
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας … επιστροφή στον Μεσαίωνα !


Γράφει ο  Σωτήρης Γιάκης *
 Στην εποχή των μεγάλων τετράιχνων οδικών αρτηριών, που διασχίζουν όλη τη χώρα από βορά προς νότο και από ανατολή προς δύση, ο δύσμοιρος επιβάτης του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας, ζει την προσωπική του Οδύσσεια εν έτει 2023! 

 Τί κι αν πέρασαν δεκαετίες προσμονής για την ολοκλήρωση των μεγάλων οδικών έργων. 
Τί κι αν εμβληματικά και επιβλητικά έργα, όπως η ζεύξη Ρίου – Αντιρρίου, έχουν ολοκληρωθεί εδώ και 20 χρόνια!
Τί κι αν επαγγελματίες όλων των κατηγοριών χρησιμοποιούν τακτικά το λεωφορείο κυρίως για την μετάβασή τους στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. 
Τί κι αν ευαγγελιζόμαστε την άρση της απομόνωσης της Ηγουμενίτσας κυρίως από το κέντρο της χώρας που είναι η Πρωτεύουσα. 
 Στο ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας θα πρέπει να υποστείς την βάσανο ενός 7ωρου ταξιδιού! 
Με 3 δρομολόγια που περνάνε από όλα τα χωριά και όλες τις εξόδους της διαδρομής είτε πρόκειται για τον νομό μας είτε πρόκειται για την Ιόνια οδό ( Φιλιππιάδα, Άρτα, Μεσολόγγι κ.λ.π.), είτε για την Ολυμπία οδό ( π.χ. Κόρινθος). 
 Ακόμα χειρότερα, όταν πρέπει να ταξιδέψεις με ένα παλαιό λεωφορείο, μέσα στην «μπίχλα», με υποτυπώδη κλιματισμό, με αμορτισέρ διαλυμένα. 

 Όταν φθάνεις αισίως στον προορισμό σου, είσαι ήδη «κουδούνι». 
Έχεις παροπλιστεί στην κυριολεξία και σίγουρα θα πρέπει να έχεις προνοήσει, η επαγγελματική υποχρέωση που ενδεχομένως έχεις αναλάβει, να αφορά την επόμενη ημέρα για να μπορείς να ανταπεξέλθεις και να είσαι αντάξιος των προσδοκιών. 

 Αυτά υπέστην κι εγώ την Πέμπτη, με δρομολόγιο για Αθήνα στις 12 το μεσημέρι. 
 Βέβαια θα πει κάποιος ως αντίλογο, πρέπει να εξυπηρετηθεί και η ενδοχώρα ή άλλοι ενδιάμεσοι προορισμοί. 
Ότι θα πρέπει το ΚΤΕΛ να έχει έσοδα και ως εκ τούτου θα πρέπει να αξιοποιήσει οποιαδήποτε στάση.
 Σύμφωνοι ως ένα σημείο … 
 Μπορεί ωστόσο να διατηρήσει 2 δρομολόγια ως έχουν και να βάλει 1 express, ώστε όλοι να είναι καλυμμένοι. 
Διότι δεν είναι δυνατόν το 2023 ένα ταξίδι στην Αθήνα να καθίσταται μια τραυματική εμπειρία. 
Και σίγουρα θα έχει όφελος και το ίδιο το ΚΤΕΛ, διότι ταξιδεύοντας υπό «ανθρώπινες συνθήκες», ο πολίτης θα το προτιμά και θα γίνει εν γένει ένα ελκυστικότερο μέσο μετακίνησης, για περισσότερους συμπολίτες μας. 
 Υ.Γ. Σχετικά με την παλαιότητα των λεωφορείων, την καθαριότητα ή και την μηχανολογική αρτιότητα- επάρκεια εν γένει του στόλου του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας, δεν έχω άποψη και σίγουρα οι περιγραφές που κάνω παραπάνω, δεν αφορούν το σύνολο των οχημάτων. 
Μεταφέρω απλά την προσωπική μου εμπειρία από ένα συγκεκριμένο ταξίδι, ως απλός επιβάτης και χρήστης των υπηρεσιών που προσφέρει ο οργανισμός προς τον πολίτη. 

 *Σωτήρης Γιάκης 
 Οδοντίατρος Ειδικός Χειρουργός Εμφυτευματολόγος 

 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 7/06/2023 01:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας … επιστροφή στον Μεσαίωνα !"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες