ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Ιουλίου 2023
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η Εισαγγελία Αυλώνας πλαστογράφησε έγγραφο για τον Μπελέρη για να παραμείνει στη φυλακή


Το γραφείο του εντεταλμένου δημάρχου του Δήμου Χειμάρρας υποστηρίζει ότι η Εισαγγελία Αυλώνας παραποίησε έγγραφο το οποίο αναφέρεται στην απαλλαγή του Φρέντη Μπελέρη από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. 

 Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον ανακριτικό φάκελο τοποθετήθηκαν πλαστά στοιχεία για να δημιουργηθεί αρνητική εικόνα για τον Μπελέρη, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος από τις 14 Μαΐου για αγοραπωλησίες ψήφων.

  «Χειραγωγήθηκαν αποδεικτικά στοιχεία της αθωότητάς του»
  «Μετά από δήλωση του Γραφείου του Εντεταλμένου Δημάρχου του Δήμου Χειμάρρας, Μπελέρη, σχετικά με τη χειραγώγηση των αποδεικτικών στοιχείων του φακέλου της έρευνας υπό την ευθύνη του, σας παρουσιάζουμε τα παραποιημένα στοιχεία της δικαστικής ιδιότητας του Μπελέρη όπου καταδικάστηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με την πραγματική δικαστική κατάσταση που κυκλοφόρησε μέσω της πύλης e-albania, ο Μπελέρης εμφανίζεται αθώος.

  Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την πλαστογραφημένη δικογραφία από την Εισαγγελία Αυλώνας με αρ.0 ημερομηνίας 12.05.2023 καθώς και άλλες 3 πραγματικές που εκδόθηκαν κατά την υποψηφιότητα του Μπελέρη και κατατέθηκαν στο ΚΕΕ καθώς και μετά τη στιγμή της σύλληψής του όπου αναγράφεται ως χωρίς τιμωρία!

  Η τοποθέτηση πλαστών στοιχείων στον ανακριτικό φάκελο για να εξαρτηθούν οι αποφάσεις των δικαστηρίων για την κοινωνική επικινδυνότητα του Μπέλερη και η δημιουργία αρνητικής εικόνας γι’ αυτόν είναι το τέλος της δικαιοσύνης! », αναφέρεται στην ανακοίνωση.
  Το γραφείο του Μπέλερη λέει ότι ο φάκελος της έρευνας ήταν παραποιημένος, αλλά ανακοινώνουν ότι θα παρουσιάσουν σοβαρά στοιχεία και συγκεκριμένα ονόματα των εισαγγελέων και αστυνομικών που εμπλέκονται στην πλαστογραφία των εγγράφων.

  «Ακόμα πιο σοβαρό είναι το γεγονός ότι η Εισαγγελία Αυλώνα και η Ειδική Εισαγγελία αρνούνται να αφαιρέσουν τα παραποιημένα στοιχεία από τον ανακριτικό φάκελο και να διαπιστώσουν την πραγματική δικαστική κατάσταση για τον Μπελέρη. Είναι πρωτοφανές στην ιστορία της αλβανικής δικαιοσύνης ότι στο ανακριτικό τμήμα τα ίδια τα όργανα που εμπλέκονται στην έρευνα της υπόθεσης κατασκευάζουν στοιχεία και διαχειρίζονται παραποιημένες πράξεις.

  Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν στην κοινή γνώμη νέα και σοβαρότερα στοιχεία για την παραποίηση του ανακριτικού φακέλου που αναφέρονται στον κ. Μπελέρη καθώς και τα συγκεκριμένα ονόματα των εισαγγελέων και αστυνομικών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο!», γράφει το γραφείο του Μπελέρη.

  Advertisements
  REPORT THIS ADΑΠΟΡΡΗΤΟ
  Shqiptarja 
  The Hellenic Information Team

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 7/27/2023 10:41:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η Εισαγγελία Αυλώνας πλαστογράφησε έγγραφο για τον Μπελέρη για να παραμείνει στη φυλακή"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες