ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Ιουλίου 2023
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός της χρονιάς


Με το Βραβείο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός της Χρονιάς 2023 στον τομέα της Παιδικής Προστασίας τιμήθηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα ετήσια Hellenic Responsible Business Awards. 

 Μία σημαντική βράβευση που βασίστηκε στο έργο του Οργανισμού αλλά και στο γεγονός ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες και δράσεις αποτυπώνονται με απόλυτα μετρήσιμα στοιχεία.  

  Το Βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος δήλωσε:  
  Μας τιμά ιδιαίτερα η βράβευση αυτή, που αναδεικνύει το έργο, την αξιοπιστία και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε σε κάθε παιδί και την οικογένειά του. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καθοριστικός παράγοντας για την ανάδειξή μας, αποτέλεσαν τα μετρήσιμα στοιχεία των υπηρεσιών μας και είναι σημαντικό γιατί επιβεβαιώνει τη διαχρονική και σταθερή πρακτική μας, να δημοσιεύουμε εξαμηνιαία και ετήσια τα στατιστικά στοιχεία των δράσεων μας, πιστοί στη διαφάνεια και στη λογοδοσία απέναντι στην ελληνική κοινωνία.  

  Το 2022 στηρίξαμε 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους, σημειώνοντας αύξηση 41% σε σχέση με το 2021. Το α΄εξάμηνο 2023 στηρίξαμε 60.468 παιδιά και τις οικογένειές τους, καταγράφοντας αύξηση 56% σε σχέση με το α΄ εξάμηνο 2022 ενώ παράλληλα το ίδιο διάστημα διαχειριστήκαμε περισσότερες από 114.000 κλήσεις στις 4 Γραμμές Βοήθειας που λειτουργούμε.  

  Αδιαμφισβήτητα τα στοιχεία είναι αντιπροσωπευτικά του έργου μας, εξίσου όμως σημαντική αξία έχει ηποιότητα των υπηρεσιών που παρείχαμε, ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια και η φροντίδα με την οποία περιβάλλαμε κάθε παιδί που μας χρειάστηκε.  

  Ό,τι πετύχαμε είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής επιστημονικής ομάδας των 467 εργαζομένων μας, των 6.000 μοναδικών εθελοντών μας, αλλά και όλων εκείνων που εμπιστεύονται και στηρίζουν την κάθε μας προσπάθεια.  

  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανήκει στα παιδιά, ανήκει στην κοινωνία, στηρίζει τους θεσμούς και ζητώ από όλους και όλες να μας γνωρίσετε καλύτερα, να μας επισκεφθείτε και να σταθείτε δίπλα μας για να συνεχίσουμε μαζί το απαραίτητο έργο μας για τα παιδιά, τους νέους και τις οικογένειες. Γιατί χωρίς όλους και όλες εσάς … δεν γίνεται!

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 7/18/2023 10:26:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός της χρονιάς "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες